Messestand, Ferie for Alle, messe, campingmesse, DCU, Dansk Camping Union DCU’s stand vakte opsigt på Ferie for Alle. DCU er til stede på messerne både i Odense, Herning og Bella. Foto: Rasmus Schønning
Campingmesser

Masser af messer

Begyndelsen af 2019 byder på messer i København, Odense og Herning. DCU-medlemmer får rabat på indgangsbilletten til to af messerne.

Af Torben Brandt
 

Bella lægger ud

2019 er ikke mange dage gammel, før dørene slås op til årets første campingmesse på dansk jord. Det sker i dagene fra 18. til 20. januar, hvor Bella i København inviterer til messen FRI, som byder på både camping- og outdooraktiviteter.

Arrangørerne lover, at der både bliver mulighed for at se nærmere på campingvogne, autocampere, telte, campingudstyr og inspiration til spændende campingrejser og -pladser. Derudover bydes der på inspiration, beklædning og udstyr til en række outdooraktiviteter, som krydres med sjove aktiviteter og underholdning.

DCU er at finde på stand E-Syd 020, hvor der dels er is til de mindste børn, og den nye fordelsbog til de besøgende.

Fredag er der åbent fra 12-18, mens der både lørdag og søndag er åbent fra 10-17.

Som DCU-medlem får den, hvis navn står på medlemskortet, adgang til messen for 45 kr. mod normalt 60 kr.

Du kan læse mere om FRI i Bella her

FRI-messen i Bella, messe, campingmesse, DCU, Dansk Camping Union
Årets første messe er FRI i Bella Center, og her har DCU naturligvis også en stand.
Foto: Torben Brandt

 

Messen i midten

I weekenden fra 25. til 27. januar er Odense for sjette år i træk centrum for feriemessen Ferie-Fritid. Messen fylder tre udstillingshaller i Odense Congress Center, hvor små 15.000 sidste år lagde vejen forbi.

Igen i år kan man blive inspireret til sin næste campingferie og få gode tilbud på alt inden for campingvogne, autocampere, udstyr og campingpladser. Derudover har Ferie-Fritid masser af tilbud inden for bus- og charterrejser samt kør-selv-ferier. 

DCU kan findes på Stand A 1922.

Messen åbner fredag 25. januar klokken 10 og lukker klokken 17. Lørdag er der ligeledes åbent fra 10-17, mens åbningstiden søndag hedder 10-16.

DCU-medlemmer får 50 % rabat på billetten - læs hvordan her

Du kan læse mere om Ferie-Fritid her

Messe, campingmesse, Ferie-Fritid, Odense Congress Center
Det er sjette år i træk, der holdes Ferie-Fritid i Odense Congress Center.
Foto: Anne-Vibeke Isaksen

 

Herlige Herning

Ferie for Alle i Herning har i en årrække været Skandinaviens største ferie- og campingmesse med et besøgstal på den gode side af 60.000. Gæsterne kan i dagene fra 22. til 24. februar se alt nyt inden for udstyr, campingvogne, autocampere, telte, teltvogne og fritidsbiler. Derudover er en række campingpladser, både danske og udenlandske, repræsenteret med gode tilbud. I alt fylder camping hele ni af de i alt 13 udstillingshaller i Messecenter Herning.

Flere danske byer, øer og kommuner er ligeledes repræsenteret med stande og boder. Desuden er bus-, charter- og kør-selv-ferier stærkt repræsenteret på messen.

Du kan finde DCU på Stand H6200.

Messen er åben fredag og lørdag kl. 10-18 og søndag kl. 10-17. 
Det er desværre ikke lykkes at skaffe billetrabat til messen til DCU-medlemmer.

Der er mulighed for at tage sin campingvogn eller autocamper med til Herning og bo på den midlertidige campingplads, som Ferie for Alle i samarbejde med DCU driver i forbindelse med messen.

Du kan læse mere om både messen og muligheden for at campere her