Æbelø, aktiviteter på Flyvesandet Der er masser af aktiviteter på DCU-Flyvesandet Strand Camp i august, blandt andet to ture til Æbelø. Arkivfoto
Campingferie

Masser af aktiviteter på DCU Flyvesandet i august

DCU-Flyvesandet Strand Camp på Nordfyn lokker med spændende aktiviteter i august. Se her, om der er noget for dig.

Lørdag 5. august kl. 10:00 Guidet tur, mødested ved receptionen
Guidet tur med Biolog Annette Strøm Jacobsen, hvor hun fortæller om de projektaktiviteter, der er planlagt i forbindelse med, at Naturstyrelsen Fyn er med i et større internationalt EU LIFE-projekt, SemiAquaticLife.

Lørdag 5. august kl. 15:00 Hekse- og troldetur, mødested på plænen 
Turen indeholder tre poster med spørgsmål og varer maks. 1 ½ time. Arrangementet slutter af med fællesspisning, hvor man kan medbringe egen mad og drikkevarer. Se evt. mere om turen på vores Facebook-side.

Fredag 11. august kl. 20:00 Banko i tv-stuen
Vi spiller fem spil. Pladerne koster kr. 8,- pr. plade og 3 plader for kr. 20,- Der er fine gevinster til vinderne både ved 1 række og 1 fuld plade. Kom og vær med til en hyggelig aften.

Lørdag 12. august kl. 18:00 Høstfest på plænen
DJ Hartz kommer og spiller op til en hyggelig aften. Madvarer kan købes i grillen eller medbringes, men alle drikkevarer skal købes i grillen.

Lørdag 19. august kl. 08:00 Vandretur til Æbelø
Vi mødes foran informationen på Flyvesandets camp kl. 8.00. Der vil være mulighed for samkørsel. 8.30 er der afgang fra Jersore, så der er også mulighed for at støde til der. Vi går gennem vandet til Æbelø.
Der er mulighed for at udforske øen på egen hånd eller en ”guidet” tur rundt langs kysten. Sidst på eftermiddagen går vi tilbage til Jersore.
Husk at medbringe rigeligt med vand og mad til hele dagen. (Alt affald sørger den enkelte selv for at få med retur til fastlandet). Husk fodtøj både til vand og land.
Turen er ikke velegnet for gangbesværede. Tilmelding ikke nødvendig.

Fredag 25. august kl. 20:00 Banko i tv-stuen
Vi spiller fem spil. Pladerne koster kr. 8,- pr. plade og 3 plader for kr. 20,- Der er fine gevinster til vinderne både ved 1 række og 1 fuld plade. Kom og vær med til en hyggelig aften.

Lørdag 26. august kl. 08:00 Tur til Æbelø
Igen i år er vi så heldige, at vi får besøg af Kirsten, som giver en guidet tur til Æbelø. Vi mødes foran informationen kl. 8.00. Her laver vi samkørsel til Jersore, hvor vandreturen i vandet starter.