Ventura Trinus Lufttelt 2018 Selvom Kell Haugaard er 192 centimeter høj, har han ingen problemer med at stå op i den lave ende i Ventura Trinus lufttelt. Foto Rasmus Schønning
Lufttelte

Kell sparer tid på lufttelt: Ventura Trinus er perfekt til par på tur

Ventura, der er en del af Isabella, er klar med seks luftfortelte. Et af dem er Ventura Trinus, som Kell Haugaard mener, er perfekt til par på tur.
Annonce

Kell Haugaard camperer med sin partner Pia, og de har netop valgt et Trinus-telt til deres campingvogn, og det er der en helt speciel grund til. Trinus-teltet er nemlig rigtig godt til par på farten, fortæller han:

– Vi vil gerne have nogle oplevelser. Vi kører rundt i hele landet, og vi kan godt lide at ligge ved nogle havnemiljøer. Her er det vigtigt for os at, at vi ikke bruger en masse tid på at sætte et stort telt op, som vi alligevel ikke bruger, når vi bare er to. Her er luftteltet rigtig smart, siger han.

 

Står inde for luftteltets kvalitet

Efter 41 år hos Isabella har nu tidligere senior advisor i Isabella, Tommy Boisen, formentlig uofficiel danmarksrekord i at stille fortelte op. Han står fuldt og helt inde for kvaliteten af de nye luftfortelte: 

– Det er ikke nogen hemmelighed, at de er syet i Kina, men de er produceret efter vores anvisninger, fordi vi ikke vil sælge noget, der falmer før tid, eller som vi på anden måde ikke kan stå inde for. Kvaliteten af disse telte er ligesom de traditionelle fra Ventura, forskellen er bare, at de er med luft og ikke stænger, siger Tommy Boisen, som nu er gået på pension og nyder sin helt store passion, som er – gæt selv – camping.

 

Luftteltets opstilling er afgørende

Tommy Boisen henviser til, at der på Isabellas hjemmeside ligger en række instruktionsmanualer og -videoer, der viser, hvordan man stiller forskellige fortelte korrekt op og pakker dem rigtigt sammen igen.

– Luftforteltene er først og fremmest til den mobile campist, hvor stangforteltene er oplagte til dem, der bliver i længere tid på campingpladsen. Jeg synes stadig, at stangforteltene står mest stabilt, men her afhænger meget også af, hvordan man stillet teltet op, og luftforteltene er et rigtig godt alternativ til det, vi kender i forvejen, fastslår Tommy Boisen.

 

Rummelighed i Trinus-teltet

Sidste år - i 2018 - sendte Ventura godt en håndfuld nye lyse og rummelige luftfortelte på markedet. 

Trinus 400, Cito 350, Vivo og Simplex hedder de fire telte, der i realiteten blev til seks, fordi Vivo og Simplex både fås i en lav og høj udgave til henholdsvis campingvogn og autocamper. 

Kell Haugaard er 192 cm høj. Noget af det, han synes er smart ved Trinus-teltet, er den gode plads i det.

– Noget af det, jeg synes er rigtig smart ved det her Trinus-telt, er, at man kan udnytte rummet helt ud til vinduerne, hvor der er fuld lofthøjde, siger han.

I forlængelse af artiklen her kan du møde både Isabellas salgschef Claus Ikjær og Kell Haugaard, når Kell Haugaard viser rundt i sit Trinus-lufttelt.