Guldkyllingen, street food, madvogne, DCU-Camping Nærum Guldkyllingen er en af de street food-vogne, der kommer på DCU-Camping Nærum. Foto: Mark Malec
Mad

Lækker street food på DCU-Camping Nærum

Den nordsjællandske campingplads er klar med et helt nyt tilbud til sine gæster.
Annonce

Tekst: Torben Brandt

På DCU-Camping Nærum har der hidtil ikke været noget madtilbud på pladsen, men det bliver nu ændret. 

– Da vi ikke har mad på pladsen, har vi tænkt over, hvad der kunne være spændende – både som en service for campisterne og også for at kunne præsentere noget ”anderledes”, siger Mark Malec, der sammen med sin kone, Signe, er lejrchefpar på DCU-Camping Nærum. 

Valget faldt på street food, som er et marked på hastig fremmarch, og hvor der er en række specialiteter at vælge imellem. 

– Vi har allieret os med flere vogne, som vil komme hos os i de travle perioder som Kr. himmelfart, pinsen og højsæsonen. Allerede nu kan man på vores hjemmeside se, hvem der kommer til Kr. Himmelfart og i pinseferien. Nærmere program vil komme for højsæsonen, men planen er, at der fem dage om ugen skal holde mindst én vogn, fastslår Mark Malec.  

Vognene består af blandt andet Stegen & Dellen, Guldkyllingen, Siesta Tapas, Badboy Burger, juice-/sandwichvogn samt Kødbilen fra Amager. 

– Vi er allerede på udkig og i dialog med flere vogne, oplyser Mark Malec.