Polar, campingvogn, køleskab, kompressorkøleskab Med Polars nye kompressorkøleskab er der ikke problemer med at holde temperaturen nede selv i varme omgivelser. PR-foto
Campingvogn

Iskold nyhed fra Polar

Nu er det slut med lunkne varer på campingturen. Polar har udviklet et kompressorkøleskab til deres nye 2017-vogne.
Annonce

Hvem har ikke prøvet at komme frem til campingpladsen og glædet sig til en god frokost med kolde øl og vand, og så åbne køleskabet for at konstatere, at drikkevarerne er lunkne, og smørret er flydende. Den svenske campingproducent Polar har nu løst det problem.

– Vi har lyttet til vores kunders ønske om at få et rigtigt køleskab i campingvognen, som fungerer lige så godt som det hjemme i køkkenet, udtaler direktør Tony Ekström fra Polar.  – Det nye flotte italiensk designede køleskab er specielt hjemtaget til det danske marked, hvor vi ved, at mange kører sydpå om sommeren. I Sydeuropa stiger temperaturen hurtigt til over 30 grader, og ved så høje temperaturer kan de traditionelle tre-vejs-absorptionskøleskabe ikke følge med længere. Med Polars nye kompressorkøleskab er der aldrig problemer med at holde temperaturen nede og maden frisk.

Polar, campingvogn, køleskab, kompressorkøleskab
Foto: Camping Parken


Når det gælder fryseren er kompressorskabet også overlegent. Designet er i fuld harmoni med det skandinaviske design i Polars program for 2017. Polars campingvogne udmærker sig også ved den store lasteevne og lave egenvægt samt gode køreegenskaber. 

– Det sikrer, at man starter ferien frisk og veludhvilet. Det er noget, vi har stort fokus på hos Polar, understreger Tony Ekström. 

– For at booste salget i Danmark har vi lavet en speciel DK-pakke, som vi tilbyder til en meget attraktiv pris. I pakken er det mest efterspurgte udstyr fra de danske kunder, slutter Tony Ekström.

Polar har nu tre forhandlere i Danmark og kan således tilbyde et godt servicenetværk over hele landet. Efter Polars køb af Cabby Caravan AB kan de tre forhandlere: Camping Parken Herning, Hinshøj Caravan i Randers og Kais Caravan i Ejby også tilbyde nye spændende planløsninger og selvfølgelig servicere med reservedele etc.