Billede af IsabellaVillaTelt Jelling Musikfestival og Isabella A/S tilbyder i år festivaloplevelser med luksus. Foto: Isabella
Glamping

Vild luksus: Glamping og morgenmad på sengen på festivallen

Jelling Musikfestival og Isabella A/S tilbyder i år (2019) festivaloplevelser i glampingstil. Her kan festivalgæsterne nemlig flytte ind i det fire mand store IsabellaVillaTelt med stole, bord og vågne op til morgenmad på sengen.
Annonce

Redigeret af redaktionen

Jelling Musikfestival og firmaet Isabella A/S fra Vejle samarbejder i år om at give festivalgæsterne lidt mere komfort for pengene. Her er glampingstilen nemlig rykket ind med opstillede IsabellaVillaTelte i luksusstil til gæsterne. 

Det fortæller Torben Ravn, der er marketing manager i Isabella A/S:

- Det er et tilbud til dem, som gerne vil have en lidt mere luksuriøs oplevelse. Vi har i flere år samarbejdet med Jelling Musikfestival om D’Angle Tyra teltet. Nu udvider samarbejdet, så der også er et tilbud til dem, der gerne vil have en lidt mere luksuriøs oplevelse.

Glamping på festivallen

Glamping er en sammentrækning af ”glamourøs” og ”camping”. Og det er netop, hvad Jelling Musikfestival og Isabella A/S har tænkt sig at tilbyde festivalgæsterne i år. 

IsabellaVillaTeltet er et i forvejen opstillet villatelt på camp-området Camp Ren & Rolig. Teltet er et 15 m2 stort villatelt, som er indrettet med to sovekabiner, med i alt fire sovepladser samt et bord og fire stole og en lampe. Der vil også være mulighed for at oplade sin mobiltelefon i teltet.

- Det passer rigtig godt, ind i det vi arbejder for, nemlig at udbrede campinglivets glæder til så mange som muligt - og festivalcamping er jo en helt speciel form for camping, siger Torben Ravn.

Morgenmad bragt til teltdøren

Jelling Musikfestival finder sted i Kristi Himmelfart, fra 29.maj til 1. juni 2019.

Her skal glampisterne bare medbringe det, de skal sove i, og det de skal feste med, og hver morgen vil der endda blive leveret frisk morgenbrød til fire personer, lige til døren. 

- Idéen er at give festivalcampisterne en fantastisk oplevelse med mere plads, komfort og ikke mindst ro til de sene nattetimer, så batterierne igen er ladet op, når en ny festivaldag starter, siger Torben Ravn.

Villateltene er allerede testet af i det danske campingmiljø. Isabella A/S samarbejder nemlig med 26 campingpladser rundt om i landet, hvor Glampister kan leje et fuldt udstyret Isabella Villatelt.