Hymer B-Class ModernComfort I 690 G, autocamper, fritidsbil Luksusstolene kan naturligvis vendes mod siddegruppen i den fuldintegrerede autocamper. Foto: Rasmus Schønning
Autocamper

Hymermobil – det bedste fra to verdener

Et samarbejde mellem Hymer og Mercedes sammensmelter nogle af campingverdenens bedste autocampere med noget af det ypperste inden for bilindustrien.
Annonce

Nyeste resultat er autocampermodellen Hymermobil B-Class ModernComfort, hvor styrkerne fra Mercedes Sprinter er kombineret med Hymers prisvindende SCL-chassis og sat i serieproduktion. Dermed får man det bedste fra to verdener.

 

Til den lette side

Resultatet er et let og stabilt karosseri med forbedrede sikkerheds- og køreegenskaber.

Vognenes lave vægt efterlader en fin lasteevne i selv de store vogne med totalvægte på 3.500 kg, der således kan køres med et almindeligt B-kørekort.

Vognene har GRP-letvægtsdobbeltgulv og er isoleret med PUAL-teknologi, der giver en tæt og vridningsstabil konstruktion. Såvel frisk- som spildevandstank er indarbejdet i dobbeltgulvet, og det samme er ledninger, slanger og varmerør.

Hymer B-Class ModernComfort I 690 G, autocamper, fritidsbil
Foto: Rasmus Schønning

 

Blandt de udstillede ModernComfort-modeller var den fuldintegrerede B-MC I 690, der har en fritstående dobbeltseng bagest. Badeværelse og separat brusekabine findes i forlængelse af soveafdelingen, mens det vinkelformede køkken er placeret i venstre side lige bag siddegruppen, der har plads til to siddende passagerer. Forrest er siddegruppe og førerhuset, hvor Mercedes-stjernen troner elegant på rattet.