Foto: Adobestock Foto: Adobestock
Campingferie i Danmark

Hvilke DCU-pladser er vinteråbne?

Lokker naturen og en lille campingtur også, selv om det er blevet efterår og snart vinter? Så læs med her.
Annonce

Søndag den 18. oktober takkede en del af DCUs campingpladser af for denne sæson – og glæder sig allerede til at åbne igen i 2021. Der er dog også hele 9 pladser, som åbner bommen for besøgende hele vinteren. Vil du gerne på campingferie i løbet af efteråret og vinteren, så læs med her.

Besøg slottene tæt på DCU-Camping Hornbæk
Det er ikke for ingenting, at Nordsjælland har fået tilnavnet ”Kongernes Nordsjælland”. Fra DCU-Camping Hornbæk er der ikke langt til hverken Kronborg Slot, Fredensborg Slot eller Fredensborg Kirke – og muligheden for at tage ind og spise en dejlig frokost i f.eks. Helsingør.
Er du mere til en lang gåtur ved vandet, så ligger stranden kun 800 meter væk – kører du i den modsatte retning, kommer du til smukke skovområder og søer.

Læs mere om pladsen og book her
 

Elsk Ebeltoft og naturparken ved DCU-Camping Mols
Lige i udkanten af den indtagende glaspusterby Ebeltoft med de romantiske små huse i bymidten ligger DCU-Camping Mols. Måske er det her i byen, du finder et par tidlige julegaver eller får en inspirerende oplevelse på Glasmuseet Ebeltoft? Noget, du helt sikkert finder, er smukke oplevelser i den storslåede natur i Nationalparken Mols Bjerge, hvor der er masser af afmærkede vandreruter af forskellig længde. Og ellers er det bare at hygge på den flotte campingplads.

Læs mere om pladsen og book her
 

Oplev unik natur og skønne byer ved DCU-Camping Rågeleje
Lige ved DCU-Camping Rågeleje ligger et af de mange smukke naturområder i Danmark, som alle bør besøge mindst en gang i deres liv: Heatherhill. De fredede bakker med de vindblæste træer og de græssende får er smukke året rundt – og stranden perfekt til en frisk gåtur. I Hillerød og Helsingør, som ligger en kort køretur væk, er der også masser at opleve, hvad end du er til kultur, shopping, god kaffe eller dejlig mad.

Læs mere om pladsen og book her
 

Kom helt ned i gear på DCU-Camping Rørvig Strand
Trænger du til at slappe af, nyde naturen, gå kilometerlange ture ved vandet – og i øvrigt have mulighed for at tage ind til en hyggelig by lige i nærheden? Så er DCU-Camping Rørvig Strand i Odsherred et rigtig godt bud. Nykøbing Sjælland, som byder på mange events og aktiviteter, er lige om hjørnet. Vil du forkæle dig selv, så spis på Højby Kro, der ligger tæt på, eller tag en rundvisning på Dragsholm Slot i weekenden.

Læs mere om pladsen og book her
 

Opdag den smukke natur ved DCU-Camping Skovly-Tranum
Den hyggelige, intime DCU-Camping Skovly-Tranum ligger mellem Jammerbugten og Limfjorden. Kun få hundrede meter væk ligger en stor skovlegeplads, som er er hit blandt børnene, uanset årstiden. I cirka samme afstand finder du Fosdalen, en næsten uberørt skov, og Langdalen med bakker, skove og klitter. Trænger du til at gå nogle smukke ture og nyde naturen, så tag også til udsigtspunkterne ved Vesterhavet og Tranum Klitplantage.

Læs mere om pladsen og book her
 

Tag på camping i det grønne på DCU-Camping Hesselhus
I smukke, grønne omgivelser, tæt på Silkeborg og Aarhus ligger DCU-Camping Hesselhus. Naturen med bl.a. det åbne landskab ved Funder Ådal og Bølling Sø tager sig smukt ud for vandrere eller cyklister hele året. Måske er det her, I skal samle lidt til årets efterårsdekorationer eller ligefrem adventskransen?
Det er muligt at leje både hytter, campingvogne og mobilhomes.

Læs mere om pladsen og book her


Kom på toppen på DCU-Camping Ålbæk Strand i Nordjylland
Næsten på toppen af Danmark – og tæt på hyggelige byer som Skagen, Sæby, Frederikshavn og Hjørring, ligger DCU-Camping Ålbæk Strand. Er du til vinterbadning, så ligger campingpladsen her – som flere af de andre – lige ved vandet. Du kan selvfølgelig også bare nøjes med at gå en tur på den smukke kyst med tøj på. Eller besøge de smukke klitplantager i nærheden – eller nogle af de mange attraktioner omkring Skagen – uden for sæsonen. Grenen tager sig også flot ud om vinteren.

Læs mere om pladsen og book her

 

Bo tæt på storbyen og alligevel midt i det grønne på DCU-Copenhagen City Camp
DCU-Copenhagen City Camp "Absalon" er en dejlig byplads i grønne omgivelser tæt på København, hvor du har mulighed for at få en blanding af aktiv ferie og afslapning med både hygge på pladsen og udflugter til København, hvor der er masser af oplevelser året rundt. Måske var det noget med lidt juleshopping og en kop gløgg i Nyhavn? Her er hele 45 hytter til leje, så gider du ikke køre med autocamperen eller campingvognen (eller sove i telt), så er det en nem og bekvem løsning.

Læs mere om pladsen og book her


Bo i eventyrlige omgivelser på DCU-Odense City Camp
Midt i skoven og alligevel tæt på Odense centrum finder du DCU-Odense City Camp. Her får du både storbycamping med alt, hvad det indebærer af spisemuligheder, shopping, kultur m.m. i byen, og mulighed for at hygge ”hjemme” i naturen ved pladsen. Du er tæt på både Skovsøen i Fruens Bøge og det smukke Munke Mose-område. Er du bare ude efter en enkelt overnatning eller to i forbindelse med et arrangement, kan du også leje en hytte.

Læs mere om pladsen og book her