Danish Camping Award 2018, priser, pris, campingpriser, campingpris Der uddeles i alt seks priser ved Danish Camping Award 2018.
Danish Camping Award

Hvem skal vinde Danish Camping Award 2018

Hvem skal have prisen Årets Danske Campingplads 2018 og Årets Udenlandske Campingplads 2018?

Det er en samlet branche, der endnu en gang inviterer til Danish Camping Award på messen Ferie for Alle i Messecenter Herning den 22. februar. Hele seks priser uddeles på messen.

Årets Campingvogn 2018 og Årets Autocamper 2018 
De nominerede campingvogne og autocampere findes ved, at alle importører/producenter indstiller den model, som de mener, er deres bedste bud på en vinder. Det skal være en 2018-model, og der lægges vægt på innovation og ”Bedst til prisen”. Vinderen findes herefter ved, at en fagjury sammen med to DCU-medlemmer (campister) giver de nominerede campingvogne/autocampere point uafhængigt af hinanden.

Til Danish Camping Award uddeles også prisen til Årets Campingtrækker, Årets Danske Campingplads, Årets Udenlandske Campingplads og Campingprisen 2018, som går til en person, der anerkendes for en hel særlig indsats for campingferie i Danmark. Det kan enten være en fra Camping Branchen, eller en der har arbejdet med campingpladserne.

Vær med til at nominere
Du kan også være med til at nominere Årets Campingplads i Danmark og udlandet. Det eneste, du skal gøre, er at sende en mail til redaktion@dcu.dk med dit forslag – gerne begrundet med et par ord om den campingplads, du vil nominere. Vi skal have din nominering senest 1. februar.

Værter ved Danish Camping Award
Ferie for Alle
Jyske Fynske Medier
Camping Branchen
DK-Camp
Dansk Camping Union

Sponsorer
Kampa
Isabella
Gjensidige
Kosan Gas

Vinderne offentliggøres den 22. februar 2017 kl. 20. Følg med på www.DCU.dk, Facebook eller i dagspressen.