DCU fordele mobil app Med "DCU Fordele" får du let overblik over alle dine fordele som medlem.

Husk at opdatere din app "DCU Fordele" 2020 version

Med DCU fordele appen har du altid dit medlemskort lige ved hånden, men sørg for at holde appen og dine oplysninger opdaterede.
Annonce

Måske er du en af de mange, der har downloadet DCUs app, som rigtig mange medlemmer har haft stor glæde af. Ved at hente appen ned på din smartphone – uanset om det er en iPhone eller en anden telefon – har du nemlig altid medlemskortet og DCUs utallige fordele lige ved hånden, ligesom du kan fremvise CKE-passet til de campingpladser, som stadig forlanger det.


Ind imellem får DCUs medlemsservice dog henvendelser fra medlemmer, som ikke kan få appen til at virke.  I enkelte tilfælde har årsagen været tekniske udfordringer på appen, men ofte skyldes det, at medlemmet har glemt at opdatere sine personlige oplysninger. 
– For at DCUs app fungerer optimalt, er det vigtigt, at man sørger for at holde appen opdateret med den nyeste version, men mindst lige så vigtigt er det, at man altid husker at skrive sin nyeste mail ind på ”Min Side” på appen. For hvis appen ikke er opdateret med medlemmets seneste mail, kan man ikke komme ind på appen, forklarer Niels Christiansen fra DCUs it-support.

Hvis du har problemer med at komme ind på ”Min side” på DCUs app og opdatere din seneste mailadresse, kan du skrive til  info@dcu.dk, som så vil hjælpe.