Truma LevelControl, styr på gassen, hvor meget gas er tilbage, campingudstyr Truma LevelControl gør det nemmere at holde styr på, hvor meget gas du har tilbage. Foto: Truma
Campingudstyr

Hold styr på gassen med Truma LevelControl

Truma lancerer nu LevelControl, som beregner gasniveauet nøjagtigt og nemt via en app.
Annonce

Truma lancerer nu LevelControl, som beregner gasniveauet nøjagtigt og nemt via en app.

Gør livet lettere
Hvor meget gas er der i flasken? Hvor langt rækker gassen? Truma har svaret på et par af de spørgsmål, som mange campister ofte stiller sig selv. Truma LevelControl beregner nemlig gasniveauet nøjagtigt og nemt via en app. Kunderne får dermed et detaljeret overblik over mængden af gas, og det nu mere præcist end før i tiden. Appen viser ikke kun niveauet i procent og gasmængden i kilogram. Den informerer også om, hvor længe gassen rækker.

Spørg til gasforråd via Bluetooth og SMS
Det lille apparat måler ved hjælp af ultralyd, hvor meget gas der er i flasken og overfører dataene til Truma iNet Box via Bluetooth. Denne sender så informationerne til en tablet eller smartphone. Dette sker i køretøjet eller i nærheden af køretøjet via Bluetooth og SMS, når man er undervejs. Kunder kan nemt spørge om gasniveau og resterende brugstid fra siddegruppen i kabinen, i forteltet samt på vandre- eller skituren. Og det endda fra op til fire smartphones eller tablets på samme tid. Man kan også indstille en SMS-alarm: Campister får så automatisk en SMS, når der kun er lidt gas tilbage i flasken.

Truma LevelControl, styr på gassen, hvor meget gas er tilbage, campingudstyr, app
Foto: Truma


Gasflaske-database til hele Europa
Truma LevelControl kan bruges overalt: Den kan bruges med alle normale europæiske gasflasker af stål og aluminium. Kunderne vælger landet fra Truma Appens database samt flasketypen ud fra 26 modeller og kan navngive den individuelt. Findes en flaske ikke i databasen, kan kunderne selv definere en type. Sensoren konfigureres derefter automatisk til den valgte flaske. 

– Databasen er oprettet, således at den nemt kan tilpasses og udvides til kommende krav, forklarer Bernd Gerlach, leder af European Retail Management. Der kan bruges to LevelControls parallelt med hinanden, når kunden har to flasker og ønsker at holde nøje øje med forrådet. I dette tilfælde viser appen niveauet i de to flasker hver for sig.

Nem og praktisk
Truma LevelControl er klar til brug med det samme: Den placeres nemt med magneter midt under flaskebunden. Ingen kabler, ingen tilslutning, ingen montering. Apparatet skal kun tilkobles iNet Box i køretøjet. For at fastgøre apparatet under aluminiumflasker skal der bruges en spændeplade, der fås som ekstraudstyr. LevelControl drives med batterier og overholder allerede i dag de seneste krav til eksplosionsbeskyttelse iht. kommende krav fra DIN EN 1949 og kan dermed bruges i gaskasser uden problemer. En SMS-alarm giver dig besked, når AAA-batterierne skal udskiftes. De holder ca. et år.

LevelControl udvider Truma iNet System med en ny nyttig funktion. 

– Dermed går vi et skridt videre mod forbundne fritidskøretøjer og gør endnu en gang campingturen noget lettere og mere behagelig, forklarer Bernd Gerlach. 

Truma LevelControl fås hos forhandlerne fra august 2017 og koster 1.199 DKK.

Mød Truma på Caravan Salon 2017

Truma udlodder 5 x iNet Box + LevelControl hver dag på messen
På Trumas stand i hal 13/C31 venter et stort lotteri de besøgende i Caravan Salon: På en interaktiv skærm kan de besøgende hver dag gætte på indholdet af en digital gasflaske – og hver dag vinde 5 x iNet Box samt LevelControl og montering. Trumas servicetekniker monterer efter ønske iNet Box direkte i vognen. Så kan de heldige vindere straks gå i gang med at bruge LevelControl.

Truma Service
Derudover står Truma Service i løbet af hele messen klar til at besvare alle andre spørgsmål. Trumas servicetekniker rådgiver kunder, reparerer udstyr og monterer nye produkter. Besøgende på messen kan aftale en tid mellem kl. 10 og 18 ved porten til Caravan-centeret og ved Trumas stand i hal 13/C31.