DCU-Odense City Camp, DCU-plads, Odense, hyttetilbud, vinterferie DCU-Odense City Camp frister med et godt hyttetilbud i vinterferiens uge 7 og 8. Foto: Rasmus Schønning
Campingtilbud

Hold da helt ferie for et vintertilbud

DCU-Odense City Camp har et skarpt hyttetilbud til DCU-medlemmer i vinterferiens uge 7 og 8.

Vinterferien nærmer sig, og hvis du har planer om at tilbringe den i Odense, er DCU-Odense-City Camp klar med et rigtig godt hyttetilbud til DCU-medlemmer i uge 7 og 8. 
Fra fredag til søndag kan du i de to nævnte uger leje en stor hytte med toilet og bad for 1.100 kr. mod en normalpris på 1.420 kr. Lejer du en af de store hytter i hverdagene fra mandag til fredag, koster det 2.200 kr. mod normalt 2.840 kr. I begge tilfælde er der tale om besparelser på næsten 23 %.

Spar 35 % på en lille hytte
Endnu billigere er det, hvis du lejer en lille hytte uden toilet og bad. Her koster det fra mandag til fredag i vinterferien 1.200 kr. mod normalt 1.840 kr., mens det i weekenden fra fredag til søndag koster 600 kr. mod normalt 920 kr. Her er besparelsen i begge tilfælde næsten 35 %. 
Tilbuddene er kun for DCU-medlemmer og skal bestilles på mailen odense@dcu.dk. Det gælder i perioden fra 9.-25. februar og er inklusiv fire personer – eventuelle femte eller sjette personer skal betale voksen overnatningstakst. Depositum for rengøring er 500 kr., mens el afregnes efter forbrug med 4 kr. pr. kWh.  

DCU-Odense City Camp, DCU-plads, hyttetilbud, campingtilbud
DCU-Odense City Camp ligger i udkanten af Odense omkranset af gamle egetræer.
Foto: Rasmus Schønning

 

Stadig plads til Tinderbox
Mens der altså endnu er ledige hytter på DCU-Odense City Camp i vinterferien, er hytterne helt udsolgt i slutningen af juni, hvor den årlige musikfestival Tinderbox finder sted i dagene fra 28.-30. juni i Tusindårsskoven. Du kan dog stadigvæk nå at booke plads på campingpladsen i forbindelse med Tinderbox.

– Hytterne er udsolgt, men jeg har stadigvæk ledige pladser. Hvis man ikke har sin egen vogn, så har jeg lavet en aftale med en campingvognsudlejning, der kommer og stiller vognen op her på pladsen, forklarer lejrchef på DCU-Odense City Camp, Tina Engberg.  

Tinderbox tiltrækker hvert år et stort publikum fra både ind- og udland. Blandt de optrædende på dette års Tinderbox er Depeche Mode, Nik og Jay, C.V. Jørgensen, Dizzy Mizz Lizzy, Alanis Morissette, Alex Vargas, Carpark North og Wiz Khalifa.