DCU-Camping Hesselhus, campingplads, messetilbud, campingtilbud, Ferie for Alle-messen Der er skønt på DCU-Camping Hesselhus, der er på banen med et skarpt tilbud i forbindelse med Ferie for Alle-messen. Foto: Lasse Løndahl Henriksen
Campingtilbud

Hesselhus lokker messefolket

DCU-Camping Hesselhus er klar med særpris til campister, der skal besøge Ferie for Alle i Herning.

DCU-Camping Hesselhus i Silkeborg lægger sig nu i selen for at få en andel af de mange gæster, der skal besøge Skandinaviens største feriemesse, Ferie for Alle, i slutningen af februar.

Ligesom tidligere er det også i år muligt at bo på den midlertidige campingplads, der oprettes lige uden for messehallerne i Herning, og som drives med personale fra DCU. Men blot 20-25 minutters kørsel derfra ligger DCU-Camping Hesselhus, der både tilbyder en skøn plads og særdeles konkurrencedygtige priser til messegæsterne. 

Ankomst onsdag
Tilbuddet lyder på, at to personer i egen vogn kan bo på DCU-Camping Hesselhus i Silkeborg fra onsdag 21. februar til søndag 25. februar for blot 395 kr. (eksklusiv strøm). 

Ferie for Alle, der finder sted i dagene fra 23.-25. februar i Messecenter Herning, ventes at tiltrække godt 60.000 besøgende. Messen byder på alt, hvad hjertet begærer inden for camping og en række andre ferieformer.