Halloween, Tivoli, forlystelser, græskar, græskarmand, efterår, efterårsferie Halloween bliver mere og mere udbredt i Danmark og norden i det hele taget. Her ses en græskarmand til Halloween i Tivoli. Foto: Rasmus B. Hansen
Oplevelser

Her kan du fejre Halloween

Er du til gys og gru, så har vi samlet en række Halloween-arrangementer rundt om i nogle af de danske forlystelsesparker.

Halloween i Tivoli

Gå på opdagelse blandt de mange flotte udsmykninger og hyggelig spøg og skæmt. Familiens mindste kan gå på skattejagt, Rasmus Klump laver Halloween-sjov på Plænen, og Halloween-forlystelserne snurrer. Halloween i Tivoli varer i tre uger fra den 14. oktober til og med den 4. november 2018 og dækker dermed både den danske og svenske efterårsferie.
Husk, at du kan få DCU-rabat

Læs mere om Halloween i Tivoli
 

Hallohviin i BonBon-Land

Glæd dig til en dag med masser af spænding og gys i en af de fire uhyggelige labyrinter. Oplev en anderledes Hallohviin, når BonBon-Land byder velkommen til Skeletternes Fest og ny uhyggelig 4D-film. Hallohviin varer fra 13.-21. oktober og 27. oktober 2018.
Husk, at du kan få DCU-rabat

Læs mere om Hallohviin i BonBon-Land

 

Halloween i Knuthenborg Safaripark

Kom til Halloween i Knuthenborg Safaripark 13.-21. oktober 2018. Udklædte børn får gratis entré. I år fejrer Knuthenborg Safaripark efterårsferien med ægte (u)hygge for hele familien! Glæd jer til særlige ulvefodringer, ansigtsmaling, spændende dyreaktiveringer og meget mere. Safari med 1.000 vilde dyr, Limpopoland og årets KÆMPE nyhed Dinosaurskoven er som altid inkluderet i entréen!
Husk, at du kan få DCU-rabat

Læs mere om Hallowween i Knuthenborg Safaripark

 

Halloween i LEGOLAND

Du kan opleve Halloween i LEGOLAND, når mørket falder på, og uhyggen for alvor spreder sig i parken med masser af lys og (u)hyggelige effekter. Oplev Halloween i LEGOLAND fra 7. oktober - 4. november 2018. Det bliver lidt ekstra (u)hyggeligt, når mørket falder på, og de flotte detaljer får ekstra stemning af parkens mange lys. Begiv jer ud på Brick or Treat-ruten og besøg de uhyggelige væsner i deres huse til Halloween by Night den 13.-20. + den 27. oktober.

Læs mere om Halloween i LEGOLAND

Halloween, LEGOLAND, forlystelser, græskar, efterår, efterårsferie
I LEGOLAND kan du selvfølgelig også opleve et græskar lavet af LEGO.
Foto: LEGOLAND®


Halloween i Tivoli Friheden

Parken bliver invaderet af skrækindgydende væsener og kæmpe edderkopper. Halloween i Friheden byder på familievenlige oplevelser med teater, græskar-udskæring og en masse andre arrangementer og så kan du opleve DR's Hr. Skæg på Friluftsscenen hver dag kl. 14:00. Der er Halloweenåbent fra 13.-21. oktober 2018. 

Læs mere om Halloween i Tivoli Friheden
 

Halloween i Djurs Sommerland

Glæd jer til en skræmmende, sjov halloween-event for hele familien med imponerende udsmykning, udklædningskonkurrencer og sjove aktiviteter. Oplev en forvandlet park med 25.000 græskar, raslende skeletter og ægte hekse. Magisk Halloween er åbent fra 13.-21. oktober 2018.

Læs mere om Halloween i Djurs Sommerland

Halloween, Djurs Sommerland, forlystelser, skelet, græskar, efterår, efterårsferie
Oplev et syv meter højt skelet i Djurs Sommerland.
Foto: Djurs Sommerland


Halloween i Odense ZOO

Fra den 12.-21. oktober 2018 forvandles Odense ZOO til et (u)hyggeligt sted, hvor sarte og modige sjæle bliver sat på prøve! Kom og nyd de smukke efterårsfarver og få en uforglemmelig dag for hele familien. Er I til gys og gru, så besøg ZombieZOO-området med dyrekirkegård og hjemsøgt zombiehus. Kom med på tusmørketur i ZOO og oplev steder, der ikke normalt er synlige for gæster. Vi skal blandt besøge dyrepassernes køle- og fryserum og gå i de lange gange, der gemmer sig bag pingviner og søkøer.

Læs mere om Halloween i Odense ZOO