Halloween, Tivoli, forlystelser, græskar, græskarmand, efterår, efterårsferie Halloween bliver mere og mere udbredt i Danmark og norden i det hele taget. Her ses en græskarmand til Halloween i Tivoli. Foto: Rasmus B. Hansen
Oplevelser

Her kan du fejre Halloween

Er du til gys og gru, så har vi samlet en række Halloween-arrangementer rundt om i Danmark.

Halloween i Tivoli
Når Tivoli for 12. gang tager hul på landets største Halloween-fest, bliver det med et rekordstort antal græskar, nye forestillinger, Monster Night Out-optog, natløb, handelsboder og kåring af Danmarks største græskar. Halloween i Tivoli varer i tre uger fra den 13. oktober til og med den 5. november og dækker dermed både den danske og svenske efterårsferie.

Læs mere om Halloween i Tivoli

Halloween i LEGOLAND
Du kan opleve Halloween i LEGOLAND, når mørket falder på, og uhyggen for alvor spreder sig i parken med masser af lys og (u)hyggelige effekter. LEGOLAND Halloween Nights til kl. 21 finder sted den 14.-22. samt den 28. oktober. Oplev Halloween i LEGOLAND fra 7. oktober - 5. november.

Læs mere om Halloween i LEGOLAND

Halloween, LEGOLAND, forlystelser, græskar, efterår, efterårsferie
I LEGOLAND kan du selvfølgelig også opleve et græskar lavet af LEGO.
Foto: LEGOLAND®


Halloween i Tivoli Friheden
Parken bliver invaderet af skrækindgydende væsener og kæmpe edderkopper. Glæd jer til at opleve DRs skræmmende sjove og hyggelige Onkel Reje HVER dag kl. 14.00 på Friluftsscenen. Som et nyt tiltag er det besluttet at udvide åbningstiden til kl. 21.00 onsdag den 18. & lørdag den 21. oktober. Der er Halloweenåbent fra 14.-22. oktober. 

Læs mere om Halloween i Tivoli Friheden

Halloween i Djurs Sommerland
Parken er forvandlet med en imponerende udsmykning med 25.000 græskar, raslende skeletter og ægte hekse. Der er hele to Halloween-haunted houses. Der er også udklædningskonkurrencer og andre sjove aktiviteter. Magisk Halloween er åbent fra 14.-22. oktober. 

Læs mere om Halloween i Djurs Sommerland

Halloween, Djurs Sommerland, forlystelser, skelet, græskar, efterår, efterårsferie
Oplev et syv meter højt skelet i Djurs Sommerland.
Foto: Djurs Sommerland


Halloween i Odense ZOO
Fra den 13.-31. oktober forvandles Odense ZOO til et (u)hyggeligt sted, hvor sarte og modige sjæle bliver sat på prøve! Kom og nyd de smukke efterårsfarver og få en uforglemmelig dag for hele familien. Er I til gys og gru, så besøg ZombieZOO-området med dyrekirkegård og hjemsøgt zombiehus. Oplev også NatZOO, hvor vi holder ekstra længe åbent - helt til kl. 21. Her vil du i ZombieZOO kunne møde ægte levende zombier! NatZOO foregår fredage og lørdage i efterårsferien og fredag og lørdag den 27. og 28. oktober.

Læs mere om Halloween i Odense ZOO