Henne Strand Camping fik overrakt DCC Europapris på ”Reise+Camping” messen i Essen i Tyskland Foto: Henne Strand Camping
Priser

Henne Strand Camping modtager anerkendt pris i Tyskland

Henne Strand Camping er blevet tildelt den fornemme DCC Europapris i Tyskland. Prisen har eksisteret siden 1996 og uddeles til blot fem campingpladser i hele Europa
Annonce

Kåringen foregik på ”Reise+Camping” messen i Essen, Tyskland, og det var et stolt værtspar der gik på scenen og modtog den fine pris. Selve prisen blev overrakt af præsidenten for DCC, borgmesteren for Essen samt præsidenten for det europæiske turistforbund.
- Vi er utrolig stolte og taknemlige. At modtage prisen understreger at vi har godt fat i vores tyske gæster. Vi har altid sat stor pris på de daglige anerkendelser fra alle vores gæster, men det er selvfølgelig også sjovt at modtage en fysisk pris som DCC Europaprisen, fortæller værtsparret Tina og Peder Kristensen. 

Henne Strand Camping blev udvalgt blandt ca. 30.000 campingpladser i Europa, og ifølge DCC er valget faldet på Henne Strand Camping grundet den høje kvalitet på pladsen, i faciliteterne og aktiviteterne – og ikke mindst det høje serviceniveau.