Henne Strand Camping, vintercamping, Isabella-fortelte Vintergearet fortelt med indbydende indretningen hos Henne Strand Camping. Forteltet kan anvendes på alle vognstørrelser. Foto: Henne Strand Camping
Vintercamping

Henne Strand Camping: Lej et fortelt der er gearet til vintercamping

Der er flere gode grunde til at tage på vintercamping hos Henne Strand Camping – seneste tilføjelse er muligheden for at leje et fuldt møbleret og opstillet fortelt i hele vintersæsonen.
Annonce

Hvis du står med lyst til at vintercampere, men gerne vil mærke stemningen, inden du selv investerer i et vinterfortelt, så kan Henne Strand Camping nu tilbyde dig muligheden.
Henne Strand Camping har pr. 1. oktober 2017 opstillet tre fortelte, som er gearet til vinteren. Forteltene er fuldt møbleret med en indbydende indretning, så det eneste, du skal medbringe, er din egen campingvogn. Vintersæsonen kører fra den 27. oktober 2017 til 4. marts 2018 – og man lejer simpelthen forteltet for hele perioden.

Henne Strand Camping, vintercamping, Isabella-fortelte
Foto: Henne Strand CampingFortelt til vintercamping i bedste kvalitet
Forteltene er fra Isabellas Villa-serie, hvor kvaliteten i teltdug og stænger er skabt til vinterens vejr. Forteltene står klar med isoleret gulv, som er 10 cm højt – og måler 3 x 5,5 meter i grundplan. Forteltene er udstyret med polstret sluse og mellemstykke i taget, og kan derfor anvendes på alle vognstørrelser.

– Vi har fået en unik mulighed for at tilbyde et ”færdigt” produkt – i samarbejde med Slagelse Camping & Outdoor Center – til vintercampister eller dem, som vil prøve det for første gang. Vi har indrettet forteltene med nogle lækre møbler, så gæsterne blot skal køre deres vogn til og derved kan føle sig hjemme fra start, siger Tina Christensen, som ejer Henne Strand Camping sammen med sin mand Peder.

Henne Strand Camping, vintercamping, Isabella-fortelte, fuldt møbleret fortelt
Foto: Henne Strand CampingVintercamping er en stressfri-base
Jørgen Bohnensack bor til dagligt i Ribe sammen med sin kone. Selvom sommeren oftest bruges på landevejene med campingvognen bagefter, så er der efterhånden opstået en fast tradition, når kalenderen rammer slutningen af oktober. Her indlogerer parret sig nemlig som vintergæst på Henne Strand Camping.

– Vi nyder roen, gode bekendtskaber og ikke mindst omgivelserne i vinterperioden. Naturen bliver for os, om muligt, endnu mere smuk og indbydende på den årstid, siger Jørgen Bohnensack og fortsætter: – Vi er begge fortsat aktive på arbejdsmarkedet, så vi kender alt til den travle hverdag. Vores vintersæson på Henne Strand Camping er en stressfri-base, og vi nyder de mange weekender, hvor der er tid til lange gåture i et skønt naturområde.

Vintercamping hos Henne Strand Camping
Mange af pladsens faciliteter har åben henover vinteren, så både små og store kan underholdes. Samtidigt holder Henne Strand by åbent hele året, så der er rig mulighed for shopping og indkøb – ligeledes er det selvfølgelig også muligt at nyde en middag på en af Henne Strands hyggelige restauranter.
Hvis du har lyst til at læse lidt mere om vintercamping hos Henne Strand Camping eller muligheden for at leje et fortelt, så se her:

•    Vintercamping hos Henne Strand Camping
•    Lej et fortelt