Weinsberg leverede en verdenspremiere på Caravan Salon i form af CaraOne 390 PUH, som formentlig vil appellere bredt. Weinsberg leverede en verdenspremiere på Caravan Salon i form af CaraOne 390 PUH, som formentlig vil appellere bredt. Foto: Lasse Løndahl Henriksen
Campingvogne

Geniale løsninger i ny Weinsberg: PUH for en vogn

Weinsberg leverede en verdenspremiere på Caravan Salon i form af CaraOne 390 PUH, som formentlig vil appellere bredt.
Annonce

Weinsberg leverede en verdenspremiere på Caravan Salon i form af CaraOne 390 PUH. Campingvognen vil formentlig appellere bredt, fordi den rammer inden for skiven med tre væsentlige ting – lav egenvægt, høj lasteevne og meget campingvogn for skillingerne.

Siddegruppen bagest i vognen er meget stor i forhold til vognens beskedne størrelse.
Siddegruppen bagest i vognen er meget stor i forhold til vognens beskedne størrelse.
Foto: Lasse Løndahl Henriksen
I forhold til vognens beskedne størrelse har den en meget stor siddegruppe bagest, hvor der er masser af plads at slænge sig på. Over sofaen er der en hæve-sænke seng, som ikke optager plads i dagtimerne, men som giver soveplads til forældrene, mens børn/børnebørn kan sove i siddegruppen eller omvendt.

Centralt er der badeværelse med toilet og telefonbruser, mens køkkenet er placeret helt i front, så man kan nyde udsigten, mens maden tilberedes. Over køkkenet er der et stort skyroof-vindue, som sikrer et dejligt lysindfald, mens elektrisk gulvvarme og alufælge bidrager til henholdsvis komfort og blikfang.

Egenvægten på de campingvogne, som kommer til Danmark, er på cirka 1.000 kg, og eftersom de leveres med en totalvægt på 1.500 kg, er der en lasteevne på imponerende 500 kg. Vognen koster 153.900 kr.