Knaus Live er indstigningsserien fra Knaus. Knaus Live er indstigningsserien fra Knaus. Foto: Lasse Løndahl Henriksen
Campingvogne

Fuldintegreret til skarp pris: 2020-nyt fra Knaus og Weinsberg

Knaus Tabbert-koncernen er klar med fuldintegrerede Knaus og Weinsberg-autocampere til under 700.000 kroner til 2020-sæsonen.
Annonce

Knaus og Weinsberg, som begge er en del af Knaus Tabbert-koncernen, er til 2020-sæsonen på banen med en fuldintegreret autocamper i indstigningsklassen til under 700.000 kr. Dermed rammer de to fuldintegrerede vogne et prisniveau, som normalt er forbeholdt de delintegrerede autocampere.

Weinsberg havde verdenspremiere på den fuldintegrerede CaraCore 700 MEG, der begynder fra 672.900 kr. Den er bygget på Fiat-chassis med manuelt gear og er opbygget med to enkeltsenge bagest, der kan omdannes til en dobbeltseng. Sengene er placeret højt for at skaffe plads til den store garage bagest, hvortil der er adgang fra begge sider.

Centralt er der køkken og baderum, mens siddegruppen er placeret lige bag førerhuset med vendbare førerstole. Weinsbergs autocampere forhandles af PB Autocamper i Allingåbro og Camping-Specialisten i Lind ved Herning, hvor sidstnævnte er ny Weinsberg-forhandler.

 

Store forventninger

Weinsberg CaraCore 700 MEG er en fuldintegreret vogn, som prismæssigt ligger på niveau med mange delintegrerede autocampere.
Weinsberg CaraCore 700 MEG er en fuldintegreret vogn, som prismæssigt ligger på niveau med mange delintegrerede autocampere.
Foto: Lasse Løndahl Henriksen
Knaus byder sig til med en Live 700 I MEG, der ligeledes havde verdenspremiere i Düsseldorf. Også den har stor garage bagest med adgang fra begge sider samt to gode enkeltsenge henover, der kan omdannes til en dobbeltseng.

Vognen har separat brusekabine, godt køkken, siddegruppe og førerhus. Knaus Live I 700 MEG begynder fra 682.900 kr. Både Weinsberg og Knaus har desuden hæve-sænke seng over siddegruppen.

Knaus-autocampere forhandles af PB Autocamper i Allingåbro, Campinggården Ormslev og Antons Campingcenter i Videbæk, hvoraf de to sidstnævnte er nye Knaus-forhandlere.

Kim Godballe, salgschef i Intercamp, har store forventninger til de nye fuldintegrerede vogne.

– Langt de fleste, der kører autocamper, drømmer om at få en helintegreret vogn. Med disse to vogne er det blevet tilgængeligt for rigtig mange mennesker at få drømmen om en helintegreret autocamper opfyldt, siger Kim Godballe.