Kronings K3600, aircondition Det giver et helt andet indeklima, når der trækkes frisk luft ind udefra, som f.eks. denne Kronings K3600 gør. Foto: Kronings
Campingudstyr

Frisk luft fra Kronings

Kronings aircondition- og klimaanlæg trækker frisk luft ind udefra. Det giver et bedre indeklima i vognen.
Annonce

Du kender formentlig oplevelsen af at sidde i kø eller at køre ind i en tunnel og trykke på knappen, der recirkulerer luften. Efter få minutter begynder der at lugte anderledes inde i vognen, hvor luften bliver mere ”flad”.

Mange af de mest solgte aircondition- og klimaanlæg, der i dag sælges til campingvogne og autocampere, virker på samme måde, fordi de ikke blander frisk luft udefra sammen med den nedkølede eller opvarmede luft inde fra vognen.

Anderledes forholder det sig med Kronings 2019 airconditionserie med A2000 (køl) samt K2400 og K3600 (køl og varmepumpe), der har alle et friskluft-mikssystem, som blander frisk luft ind i vognen, mens det enten køler eller varmer.

Det giver et helt andet friskt indeklima i vognen, ligesom det fjerner noget af det cirkulationsstøj, som opstår i anlægget ved, at man trækker en andel frisk luft ind udefra, og derved minimerer mængden af genbrugt luft, som skal cirkuleres inde i tagenheden.

Kronings friskluft-aircondition til vogne op til 5,8 meter har en vejledende udsalgspris på 9.995 kr.