Vogne og udstyr

Vedligeholdelse af Kronings mover

Skrevet af Jens Ole Lund, 17-06-2017 - 10:17

Hej

Jeg har en ældre Kronings Mover, men jeg ved ikke hvordan den skal smøres og hvilke middel der skal bruges. Er der nogen der kan hjælpe mig ?
Jeg har mailet med Kroning, men de henviser til en forhandler, og har intet liggende til download vedr. vedligeholdelse.

Jens Ole Lund

Skrevet af Michael Jensen, 22-06-2017 - 19:59

Vores batteri faldt sammen efter 10 måneder. - ingen hjælp at hente hos Kronings.

Skrevet af Knud Thomsen, 22-06-2017 - 14:20

Helt enig med Knud Pedersen. Service er ikke noget der praktiseres hos Kronings. Min Mover fra 2010 gik i stykker i 2016. Brugt ca. 30 gange. Det viste sig at et tandhjul i gearkassen i den ene motor allerede var slidt op. Kronings ville ikke anerkende den manglende kvalitet. Ingen tilbud om kulancereparation trods den korte levetid. Jeg kunne købe reservedelen igennem en forhandler. Tilbød at køre ned til Kronings og vise dem den slidte del så de kunne sætte en ny i. Det ville de ikke være med til.Prøvede først en renoveret motor til kr. 4.000,-. Den trak skævt - meget. Det duede ikke og jeg købte i stedet en Enduro Mover. Den er jeg glad for. Jeg skal aldrig mere have noget der står Kronings på. Komplet mover incl. styrebox, fjernbetjening og defekt højre motor er herefter til salg.

Skrevet af Knud Pedersen, 18-06-2017 - 12:34

Tror ikke der er meget hjælp at hente hos Kronings.

jeg bor 3 min. gang fra deres domicil og skulle bruge en simpel reservedel, den kunne jeg ikke købe, der henvistes til en forhandler, til trods for at jeg kunne se stumpen på reolen gennem lagerporten, forhandleren bor 5 min kørsel fra Kronings domicil og skulle hente stumpen samme sted. Det var ikke et spørgsmål om pris, men nemhed.
For god ordens. skyld skal siges at vognen blev solgt for en måneds tid og ny indkøbt med Truma XT mover monteret. Kan man ikke få service af "naboen" kan jeg heller ikke købe deres produkter.

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her