Vogne og udstyr

garanti rep af campingvogn

Skrevet af Jørgen Christensen, 20-05-2017 - 08:35

Vi købte en Adria Alpina d 1/4-2016 hos KG Camping, nu er håndtag til gaskasse gået i stykker, har talt med KG at det er hurtigt klaret, men skal slæbe vogn fra Odense til Kolding, (lidt langt for så lille en ting) jeg spurgte om de havde et rullende værksted som tog sig af små reperationer, men desværre nej.
Så tænkte jeg at Tarup Campingcenter som også er autoiseret Adria forhandler, med eget værksted, kunne klare det lille problem, men nej vognen var ikke købt hos dem,så jeg må en tur til Kolding.
Vi har en Mazda og kan få den serviseret på et hvilket som helt Mazda værksted i hele landet, lignende betingelser gælder åbenbart ikke i campingbranchen.
Bare en oplysning, som håber kan bruges når der skal købes ny cv
MVH
May-Britt Christensen

Skrevet af Lars Olesen, 24-05-2017 - 15:51

Til May-Britt Christensen og flere

Det kan måske hjælpe, hvis man kontakter importøren af sit Mærke, det virkede ihvertfald for os da der var problemer med vores nye vogn fra 2015 hver gang der skulle rettes nogle småting var der noget andet galt og til sidst stod vi og råbte af hinanden, man er som regel en interessant kunde indtil man har afhentet sin vogn og betalt en masse penge.
Vi fik en god behandling hos importøren og fik lov til at få et andet værksted som importøren valgte og det er vi rigtig glade for og vi bliver godt behandlet det nye sted.

Håber at dette måske kan hjælpe andre der får problemer.

Med venlig hilsen

Lars Olesen

Skrevet af Knud Pedersen, 23-05-2017 - 13:53

Vi har prøvet nøjagtig det samme
Købte en vogn i Odense - det eneste sted de havde den ønskede model - og leveringstiden på en ny hos den lokale forhandler var 7 -12 mdr.

Havde problemer med elsystemet og kørte til forhandleren med vognen 5 gange uden at fejlen blev afhjulpet. til sidst var min tålmodighed opbrugt og en lokal forhandler blev opsøgt for egen regning, problemet blev løst på 10 min. det var solpanelet som var tilsluttet forkert. Regning 355kr. /havde jeg dog bare kontaktet den lokale forhandler fra starten så havde der kunne været sparet 10X 176 overflødige km. på landevejen.

Sådan er der når én hobby er en hobby

Skrevet af Kent Mikkelsen, 20-05-2017 - 18:35

Kære Tommy
Du har åbenbart ikke forstået budskabet. Valg af en bestemt forhandler, har ikke nødvendigvis noget med pris at gøre, der kan være mange andre forhold, som f.eks. hvor er en bestemt model til salg m.v.
Budskabet var - få nu importørerne til at stå ved deres garantiforpligtigelse, således det ikke er afhængig af den enkelte forhandler. Det har stort set alle andre brancher, kunne finde ud af.
Mvh
Kent Mikkelsen

Skrevet af Dagrunn Meling Hansen, 20-05-2017 - 13:12

Ja, man køre gerne langt for at spare et par tusinde, men når der skal repareres er den lokale forhandler god nok.
Min opfordring er at man lige tænker sig om hvad der er billigst i længden :-)
Et godt forhold til den lokale campingforhandler kan ofte give gode besparelser til en fast kunde.

Vh. Tommy Hansen

Skrevet af Kent Mikkelsen, 20-05-2017 - 09:47

Hej
Vi har haft nøjagtig samme oplevelse. Købte en ny Adria i februar måned i Nordjylland (vi bor på Fyn). Vi var af den overbevisning, at skulle der komme eventuelle reklamationer på vognen, kunne vi bare køre til nærmeste autoriserede forhandler. Men "nej" de henviser blot til den forhandler, der har solgt vognen. Jeg har haft kontakt med importøren, for at høre hvorfor der ikke er en landsdækkende garantiforpligtigelse, som ved mange andre produkter. Her var et kort og lidt arrogant svar, "at det var pålagt forhandleren". Jeg har opfordret DCU til at gå ind i sagen, og arbejde for en landsdækkende garantiforpligtigelse, som vil være til gavn for alle i branchen.
Mvh
Kent Mikkelsen

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her