Campingspejle

Ole Østergaard Pedersen
07.04.2020 16:50

Vi har lige købt en ny Skoda Scala og syntes at de spejle vi brugte til Skoda Roomster ikke sider godt nok fast på spejlhus på Skoda Scala.
Spejle er af den type der bliver spændt fast med 2 bespændinger på overkant af spejlhuset.
På Skoda Scala er der lidt over 1 mm forskel på spejlhus og forkant og rillen mellem spejlhus er større end på Skoda Roomster.
Jeg har kikket på både nye VW - Seat og andre Skoda modeller og de har alle højde forskellen mellem spejlhus og forkant samt en større rille.
Er der nogen der har en løsning og helst uden at skulle købe nye spejle.

MVH. Ole

Du skal være logget ind, før du kan kommentere

Antal anmeldelser: 4

Niels Lodberg Pedersen
07.04.2020 18:02

Campingspejle

Hej Ole
Vi har et sæt Brunsgård spejle, som bliver spændt på overkanten af spejlhuset, som du beskriver (Skoda Octavia) Da vi købte spejlene, var der et par små gummiplader med, som er ca 1 mm tykkere på den ene side , de skulle lægges ind i den løse del af spændeanordningen, hvis spejlene skulle bruges på specifikke bilmærker, bl.a. Skoda Octavia. Du kunne da prøve og snakke med en campingforhandler, som sælger Brunsgård spejle, om han evt. har sådan et par stumper tilovers, eller kan skaffe dem. de kan da ikke koste mange kroner. Det skal lige siges, at det virker godt, spejlene sidder rigtigt godt fast.
God fornøjelse.
Niels

Bjarne Nielsen
07.04.2020 18:57

Campingspejle

Kan nikke genkendende til det Niels siger. Skiftede fra Toyota til Skoda for et par år siden og havde heldigvis gemt “tryksko’ene”. Tænker det er disse du skal ha’ fat i. https://www.campingsalg.dk/campingtilbehør/campingspejle/brunsgaard-campingspejle/brunsgaard-special-tryksko

Ole Østergaard Pedersen
08.04.2020 11:22

Tak for svar fra Niels og Bjarne.
Det er Milinco spejle vi har og sidste år skiftede vi trykfoden ud med en ny med en profil som gik ned i rillen på spejlet på vores Skoda Roomster. Det gjorde at spejle sad fast på Roomster.

Rilen i spejle på Nye Audi-Seat-Skoda modeller er større og bagkant er ca. 1 mm. mindre en spejlhus.
Jeg kan se på Milinco tilbehør at der kan tilkøbes ny trykfod til ovennævnte nyere modellen.
Er der nogen der har erfaringer om den ny trykfod afklare problemer med om spejlet sidder godt fast ?

Hilsen
Ole

Claus Bonnesen
27.04.2020 18:16

Milenco spejle på Kia Optima

Vi har også et sæt Milenco spejle til vores Kia Optima. De ryster temmelig meget. Vi har sat dem på undersiden af spejlet, da oversiden af spejlet er meget krum og ikke give meget fæste.

De er også svære at indstille, da man aldrig kan få dem sat fast på spejlet på helt samme måde.

Jeg overvejer lidt om vi skal gå over til Brunsgaards 4 punkts spejle i stedet.