Tip til gode pladser i Østrig / Tyskland.

Lindhard Bjergelund
31.07.2013 10:20

Kære medcampister. Vi er et par seniorer som er begyndt med campinglivet. I den forbindelse har vi ønsker om en tur ned gennem Tyskland med et stop omkring Bayern / Regensburg og fortsætte til Østrig - vi har hørt gode omtaler af eks. Camp. Birkenstrand og St. Michael in Lungau. Derefter forventer vi at køre videre til Mosel og måske Harzen. Vi forventer at bruge F.Bruuns kørevejledning over Neumunster - Lauenberg m.v.. Vi går efter mindre pladser uden tivoli med god beliggenhed (bjerge, vand og by) for at tage det hele med, og med gode sanitære forhold Vi kører med et mindre vogntog Hymer Nova 390 og Ford Focus TDI og har vores uundværlige cykler med. Er der nogle erfarne campister som lige har et par gode råd eller supplerende forslag til andre pladser og evt. gode overnatningspladser inden det går løs i uge 32 modtages det med tak.

Du skal være logget ind, før du kan kommentere

Antal anmeldelser: 11

Jan Kirkedal Jensen
31.07.2013 13:03

Dinkelsbühl

Hej
Nys hjemkommen fra ferie, hvor vi har fået en masse gode oplevelser bl.a. på denne plads: http://www.campingplatz-dinkelsbuehl.de/

Den ligger i gåafstand fra byen, som er utroligt velholdt og flot og billig.

Vi var også med i en byfest, det var helt fantastisk. Byen mindes året 1632, hvor den svenske hær havde belejret byen i flere uger.
Men byens børn var modige, de gik ud og bad den svenske kommandant om at skåne byen.
Kommandanten var i sorg over sin egen søn, som lige var død, så han skånede byen. Derfor danser børnene hvert år i juli måned om aftenen, for at mindes den begivenhed.

Se disse link: http://www.youtube.com/watch?v=18dD4evrf68 og http://www.youtube.com/watch?v=hnx61kb7MiA

Det er selvfølgelig slut for i år, men kommer igen i juli til næste år.

Byen ligger tæt på Rothenburg ob der Tauber, så der kan man hurtigt køre hen også. Det er også en smuk by, men ikke bedre end Dinkelsbühl. Bare mere kendt.

Jeg vil skrive meget mere om det på min hjemmeside i løbet af efteråret.

Venlig hilsen

Jan

Knud Hansen
31.07.2013 15:05

Campingpladser

Hej L B
Jeg sidder og pusler med en tur til Rhinen/Mosel i Sep. og har fundet en udmærket side til søgning af pladser i hele Europa..... www.camping.info den udmærker sig ved at være på dansk. Selv har jeg fundet en (tror jeg) god plads ml. Bremen og Hamburg hvor man kan overnatte uden at spænde fra. Den hedder Camping-Paradies Grüner Jäger. Ved Rhinen har jeg kik på Freitietscentrum i Brey enlille plads med fornuftig pris, hvis I så ovenikøbet er så heldige at ramme Rhinen i Flammer (10/8+11/9+21/9) så er det et ekstra plus.
Held og lykke og god tur.
Venlig hilsen
Knud

Lene Sørensen
03.08.2013 17:26

Zugspitze Resort

I skal da prøve denne her : http://www.zugspitz-resort.at/resort
Skøn natur - kabelbane lige op til toppen af Zugspitze - ingen "tivoli" - fantastastiske toilet- og badeforhold - og så er sommersæsonen billigere end vintersøsonen :-)

Niels Lodberg Pedersen
04.08.2013 07:00

Camping Seeblick Tony

- er også et dejligt og roligt sted, lige ned til en lille sø. de har egen badestrand, men det høres ikke på pladsen, at der kommer en del unge - også fra nærliggende by.
Se: www.camping-seeblick.at - eller: www.sunnycamp.dk

God tur

Erik Stig Pedersen
04.08.2013 09:11

Fin plads ved Bamberg

Da vi var ved Garda søen i 08 fik vi anbefalet en god plads til overnatning på vej hjem og den prøvede vi.

Campingplatz Insel ved Bamberg er en dejlig naturplads med nogle af den flotteste bad, toilet bygning i to etager.

Der er cykel sti gennem et parkområde lige ind til den gamle del af Bamberg hvor der er meget spændende at se.

Da vi var der i 08 var der udsat bævere i floden Regnitz og de var ved at bygge lige ud for pladsen.

I kan se om vores ophold der på www.es-ferier.dk under ferier, Gardasøen 08

Rigtig god tur.
Hilsen Erikstig

Erik Stig Pedersen
04.08.2013 09:28

Fin plads ved Bamberg

Da vi var ved Gardasøen i 08 fik vi anbefalet Campingplatz Insel ved Bamberg som en rigtig god plads til et stop på vej hjem.

Det er en natur plads med utrolig flotte bade, toilet faciliteter i en bygning på to etager. Vi har ikke set det flottere.

Der er fin cykelsti gennem park lige ind i centrum af den gl. bydel. Da vi var der var der lige udsat bævere i floden Regnitz lige ved pladsen.

Vi havde en fint ophold der.

I kan se om vores ophold der på www.es-ferier.dk under Gardasøen 08.

Rigtig god tur

Hilsen Erikstig

Lindhard Bjergelund
04.08.2013 14:22

Tip til gode pladser i Østrig / Tyskland.

Vi takker mange gange for div. input - det ser ud til at være gode forslag og noget i den retning vi har tænkt os. Torsdag den 7 - 8 ruller vi af sted, og håber på, at noget af det gode vejr stadig er tilbage. Skulle der være flere gode forslag modtages de stadig med tak.
Lindhard

04.08.2013 16:45

Hej Lindhard

St. Michael som du henviser til er en dejlig campingplads. Den mindste vi nogensinde har været på, med virkelig gode toiletforhold, en god restaurant, og en fantastisk udsigt.
Den ligger midt i byen, med gode indkøbsmuligheder, og rigtig gode restauranter.
Nu er det ikke jeres problem, men for andre, det er ikke en plads for børn, vi havde en knægt med, som kedede sig frygteligt, men når børnene en dag er fløjet fra reden, så er det bestemt en plads vi gerne kommer tilbage til.

Med venlig hilsen

Bo

Martin Immerkjær
02.08.2015 21:08

Camping Wolfgangssee Birkenstrand

Fuldt belagt i juli 2015. Bestil i forvejen, men der ligger yderligere 2-3 pladser som naboer til denne plads. Flot plads med flotte og velordnede forhold på bad og toiletter. Få pladser med udsigt til søen. God badesø. Indkøb ca 5 km.

Overvej at bo ved byen Wollfgangssee på den modsatte side af søen. Meget hyggelig by.

04.08.2015 15:16

St.Michael im Lungau

Kan simpelthen bare anbefales, ses her:
http://www.campisternes-rejseportal.eu/camping_austria/michael_im_lungau...

04.08.2015 15:29

På østrigsk bondegård med udsigt til italienske alper

Jeg kom i tanker om et andet hyggeligt sted, ikke langt fra motorvejen til Italien/Slovenien hhv. St.Michael im Lungau: en lille hyggelig bondegårdscamping med meget flot udsigt til de italienske alper. Der er kommunalt svømmebad 100 m fra pladsen, kro på den anden side af gaden og indehaveren og bonden Wolfgang Mack er ikke bleg for at arrangere ture med sin traktor op til sæteren.