"Spændende" private hjemmesider

22.04.2007 07:57

Mange campister har beriget verden med hjemmesider med beskrivelser og billeder af bl.a. deres sommerferieture.

Prototypen på en campingferie indbefatter tilsyneladende en masse kørsel på tysk motorvej styret af navigatoren. Fremme på destinationen vekselvirkning mellem at æde sig fed i billig restaurationsmad og beskue værtslandet gennem bilruderne med indlagte stop for at tage billeder af de seværdigheder, som kan findes på nettet i forvejen.

Hvor er visionerne, oplevelserne og inspirationen for os andre henne kære campister?

Folk må selvfølgelig holde ferie som de vil, men enten lidt selvkritik eller mere spændende indhold ønskes, hvis det offentliggøres for verdens internetbrugere?Tak.

Du skal være logget ind, før du kan kommentere

Antal anmeldelser: 19

22.04.2007 08:41

Verdens internetbrugere er heldigvis selv herre over, hvad de kigger på.
Vi er vist mange, der nyder at læse andre campisters hjemmesider og få god inspiration til, hvor næste års ferie skal gå hen.
Så kære Hans, lad nu os almindelige mennesker få lov at nyde vores og andres ferier på vores egen måde.
Godmorgen!!

22.04.2007 08:52

Hans, du glemte at lægge linket til din spændende og korrekte hjemmeside ind i dit indlæg.

For du har da en sådan side, så du kan vise os andre amatører, hvordan det kan gøres rigtigt, ikke?

22.04.2007 09:17

Hej Hans.
Nu tror jeg ikke at folk der laver en privat hjemmeside om camping gør det for at genere folk, men mere for at dele sine erfaringer med andre campister.
Hvis disse sider ikke falder i din smag kan man jo lade være med at læse dem.
Jeg mangler lige som Flemming et link til din hjemmeside hvor du viser hvordan det skal gøres.

Mvh. Tommy

22.04.2007 09:49

Hmmm - så snart der er nogen der udtrykker en anden mening en &quote;den herskende&quote;, så skal de åbenbart have hovedet slået ned i maven . . .

vh
Grods

22.04.2007 10:14

Til Hans Christensen Godt indlæg, flot beskrevet. Jeg giver dig ret, de fleste "e;hjemmesider"e; er kun til brug i hjemmet! Og Du giver også en udførlig anvisning til opbygningen af en kreativ og visionær hjemmeside, så tak for det! Og hvis der kigges lidt indad og man er >>positiv kritisk<<, når der laves "e;hjemmesider"e;, så er der garanteret mere læseglæde. Og al begyndelse er svær... men man kan jo vente med at lægge den ud på nettet til den var seriøs, og ikke kun virkede som en udstilling af familien. vh john

22.04.2007 10:22

Jamen Hans dog, har du sovet dårligt?
Folk laver vel deres side som de nu kan, så kan man jo bare klikke væk, hvis man ikke gider læse om Frankrig eller hvor de nu har været.
Men jeg kan da ødelægge lidt mere af din søndag. Kig lidt på www.kaben.dk så sender du også et link til din kedelige side, ik?
Mvh Knud

22.04.2007 11:28

hjemmeside

her er et links mere..

http://www.123hjemmeside.dk/muhliglarsen

22.04.2007 12:04

Jeg synes, det er særdeles inspirerende og berigende at læse blandt andet de mange rejsebeskrivelser, som folk beredvilligt stiller til rådighed for andre interesserede i dette forum i form at links til hjemmesider.

Bliv endelig ved med det.

Så gerne mere af samme slags. - TAK!

22.04.2007 12:59

Vi læser med stor interesse og glæde andres hjemmesider.Vi synes at der bliger lagt et stort stykke arbejde i dette og det er rigtig dejligt at se de mange gode billeder.Vi bruger det der nu passer til os fra disse sider.Så bliv endelig ved at skrive , vi er mange der er glade for disse sider.Med håbet om en god sommer. Hilsen fam. Hedegaard.

22.04.2007 14:01

Hej Hans.

Hvad er lige din poiente.
Hvis du mener at andre ikke kan lave hjemmesider, som du kan bruge, er der da ingen, der tvinger dig til at gå på disse sider. Synes personlig at det er dejlig at nogle gider bruge tid på at læge deres erfaring ud på en hjemmeside. Så kan man jo bruge det, af det som man synes er godt.

Men som flere skriver, så mangler vi da lige at se dit bud af hvordan en hjemmeside, skal se ud, for at du mener den er vær at læse.

22.04.2007 15:40

Hej alle i glade campister.
Hvor/hvordan finder i de omtalte hjemmesider gode såvel som dårlige.

22.04.2007 15:56

Kære &quote;Den uvidende&quote; skal du bruge en opskift på hummersalat, så går du i Google og søger på hummersalat. Har du en ide om en campingplads ved Gardasøen, så søg på Google. Skal du til Nordkapp, så prøv at søge på Nordkapp i Google, så får du alle de hjemmesider serveret på et fad. Tror også alle andre går sådan.
Mvh Knud

22.04.2007 16:08

Selvkritk

Hej Hans.

Vi bruger selv en del af vores fritid for ikke at nogen skal føle sig stødt af at læse noget irrelevant på vores hjemmeside.
Men selv en professionel hjemmesideredaktør kan vel lave et indlæg, som ikke falder i alles smag.
Nogle lægger billeder fra en ferie ud på deres hjemmeside, og andre laver en beskrivelse af en ferie.... med eller uden billeder.
Jeg regner med, at de som lægger noget ud til &quote;fælles beskuelse&quote; synes at det er en oplevelse de vil dele med andre, på den ene eller anden måde.

Vi har lavet et par sider som omhandler vores hobbies, og de klubber eller aktiviteter vi er medlem af.... og man må tage det som siderne nu engang er lavet:

http://home19.inet.tele.dk/oz4gd/
http://home11.inet.tele.dk/oz4gd/
http://sitecenter.dk/quilt/

Hilsen Bente og Per

22.04.2007 17:40

Jeg har samlet nogle links til private hjemmesider på http://www.camping.hashoj-net.dk/

Mvh. Tommy

23.04.2007 07:26

Tak for opmærksomheden.

Vist nok et flertal blandt de, som reflekterede, udtrykte tilfredshed med at kunne bladre i offentliggjorte familiealbums.

Nogle var på kanten af god netetikette (fy, skam Jer! ) Det er uklogt at overfortolke og overreagere.

Og jeg, som blot ønsker mere glød og inspiration i de kedelige private rejsebeskrivelser, må fortsat være skuffet.

mvh

23.04.2007 10:48

Det er ikke gået helt op for mig hvad det er Hans Christensen efterlyser i forbindelse med campisternes hjemmesider. Lad os slå fast med det samme, at ikke ret mange er professionelle mediefolk endsige web designere eller ditto redaktører. Man gør det vel udfra de evner man har, samt de værktøjer der er tilgængelige. Store dyre forkromede løsninger for præsentationen af hjemmesiden er jo nok de færeste beskåret.
Vi har gennem det næsten sidste halve år haft vores egen blog (=dagbog). Den har jeg faktisk ikke lyst til at udstille her, netop pga. negative de strømninger. Vores blog henvender sig primært til familie, venner og bekendte, som derved har kunnet følge os i Sydeuropa hele vinteren. Til gengæld har vi fået megen positiv response for det arbejde vi har lagt i at skrive vores beretning og alle de 76 billeder vi har lagt på bloggen.
Det er nok rigtigt lidt hen ad vejen, at man skal være selektiv mht. hvem man giver adgang til sine &quote;private gemmer&quote;.

Dette kun for at give min mening til kende.

Billedet jeg har tilladt mig at lægge på, stammer fra vores langtidsophold i Sydspanien. Billedet er taget den 23.12.2006.
MVH.

Palle

23.04.2007 16:18

Hej Campister!

Jeg kan tildels godt følge Hans, for når jeg sidder og ser på de gamle ferie billeder fra jeg var dreng og hele familien tog på camping i Italien, ja så er mange af billederne fra stranden eller når vi indtager føde, så langt så godt.

Men camping er jo mange ting, det behøver ikke at dreje sig om at se kulturelle bygningsværker eller være på museum, eller vandre i andres kendtes fodspor.

Camping er en måde at komme ud i verden på, ligesom en flyrejse er det. Og det forpligter os ikke til opleve ting som ikke interesserer os, men simpel afslapning kan for mange være nok!

Mange campister er børnfamilier og alene det ligger ofte beslag på udfoldelsesmulighederne

Vi har selv små børn, men jeg føler at de oplevelser som Hans taler om bliver mere indarbejdet i vores ferier i takt med at børnene kan være en del af dem.

PS: men jeg er jo også så ung kun 37

Hilsen

Michael KBH
www.bumi.dk

31.05.2007 20:51

hjemmesider

Jeg synes nu at alle de hjemmesider jeg har været inde på er rigtig gode, det er skønt at se hvordan folk hygger sig, og man kan jo nok gendkende lidt af sine egne oplevelser, så bar klø på lad os få nogle flere af den slags. Og hvis man ikke er til sådan noget så LAD VÆRE med at kikke, og lad os andre hygge os.
Anders Dalmark

31.05.2007 22:16

Nu er jeg tilfældigvis en af dem som synes det er herligt, at der er nogen vil lægge et stykke arbejde i at publicere en ferie/rejse oplevelse på nettet.
Jeg går ud fra, at dem som lægger det ud på deres hjemmeside gør det i en god mening og efter bedste evne.

Internettet har netop den frihed, at man selv kan vælge hvad man vil se - og tak for det.
Når jeg leder efter rejseoplevelser, så er der også nogen som ikke siger mig noget. Men forarget kan jeg ikke blive.

Jeg vil lige tillade mig at give en link til en rejsebeskrivelse, som jeg synes er i den bedre ende af skala'en:
http://www.petersencamping.dk/normandiet%202007.htm

God Camping
/Søren