Østrig

23.07.2004 21:08

Hej campister ,vi er to voksne (52-55) &en lille hund der køre til Østrig i ugr 32 det er den første lange tur uden for DK så vi er meget spænte Vi håper at finde en hykkelig og smukt plads , men tror i vi skal ringe og bestille plads?? Og så har jeg hørt at hunde skal bære mundkurv er der nogen der ved om det kan ha`sin rigtighed?? En god sommer til jer alle M.V.H. Tage

Du skal være logget ind, før du kan kommentere

Antal anmeldelser: 5

25.07.2004 01:04

Vi er lige vendt hjem fra en tur langs Donau. Vi har også haft en lille hund med, ingen mundkurv og ingen problemer, Vi kan varnt anbefale Camping Niebelung i den lille by Wesenufer, her ligger man og ser Donaufærgerne glide forbi, og renere og pænere plads skal man lede længe efter.

28.07.2004 13:04

Hej Tage.
Vi er lige kommet hjem efter nogle dejlige dage i Østrig og har ikke oplevet problemer med hunde.
Vi kan anbefale en lille campingplads i nærheden af Linz, i byen Au an der Donau. I skal ikke være bange for Østrig, der er hyggeligt og overkommeligt i pris.
Rigtig god tur
Søren

28.07.2004 17:51

Hej!

Jeg kan varmt anbefale camping Natterer see, som ligger v. Innsbruck...dels er det i den sydlige og dermed mere solrige del af Østrig og dels er det en så flot plads med rigtig flotte faciliteter. Den ligger rimelig tæt på motorvejen og det er ikke noget problem at køre dertil med Campingvogn. Pladsen ligger v. 2 bjergsøer og der er en god restaurant på pladsen ligesom det også er en fordel at Innsbruck er tæt på. Vi har aldrig bestilt plads og er kommet ind de 3 gange vi har været der....men ring evt. derned og forhør jer. Pladsen ligger som sagt kort efter afkørslerne til Innsbruck på vejen mod Brenner såvidt jeg husker afkørsel nr. 3 mod Natterer....eller noget i den retning (kan godt være jeg husker forkert!)....der er ca 30 km til Brenner fra frakørslen.

Rigtig god ferie og god fornøjelse - vi er lige kommet hjem fra en skøn skøn ferie i Italien.....at køre de ekstra km til Gardasøen kan også anbefales!

Mange hilsner
Helle

29.07.2004 22:53

Hej Tage
For første gang i år er vi på ferie med hund, vi oplevede ingen problemér, men flere steder gjorde de opmærksom på,, at store hunde skulle have mundkurv på.
Hvornår er en hund stor?????
Vores er en blanding af Samojed og Cairn terrier , ca. 30 cm i højden, åbenbart lille, skulle ihvertfald ikke have mundkurv på.

30.07.2004 17:09

Hej
Kør I en tur til Zell am see, området har alt det gode ved Østrig.
Rigtig god ferie !!