(Kondens ?)vand i tagluge.

30.04.2006 14:33

I vores nye LMC (model 2004, men købt i Tyskland i dec. -05) er den ene af de tre tagluger fuld af (kondens?)vand, og de nederste kanter er ved at blive grønne af alger. Da lugen er dobbelt, er det ikke umiddelbart muligt at fjerne vand + algevækst. De to andre luger af samme type er fine og &quote;tørre&quote;.
Hvor meget af termo-effekten forsvinder hvis jeg borer et par udluftningshuller i det inderste plastic-lag? Der er naturligvis stadig fabriksgaranti på vognen, men hvordan stiller danske LMC-forhandlere sig til at udbedre fejl på en vogn købt i Tyskland?

mvh. (og på forhånd tak for nogle gode råd----)
Finn Munch Jørgensen

Du skal være logget ind, før du kan kommentere

Antal anmeldelser: 6

01.05.2006 20:15

Når der er vand i 1 af 3 tagluger er det vel ikke kondensvand, tror du ikke det er en berettiget reklamation p.g.a., at den ene luge er sprunget &quote;læk&quote;! Det må være noget sælgeren bytter pr. konduite!

01.05.2006 22:57

Til f.bruun
Du har uden tvivl ret, men spørgsmålet er så hvordan danske forhandlere stiller sig m.h.t. udbedring af fejl på &quote;tyske&quote; vogne. Jeg fornemmer en (forståelig?) modvilje mod disse handler. Jeg vil helt sikkert kunne få udbedret fejlen i Süderlügum (et par km syd for Tønder), men det ville være nemmere (mere bekvemt) at få det gjort på Sjælland.

mvh.
Finn Munch Jørgensen

02.05.2006 09:10

Ring dem op i Süderlügum forklar dem problemstillingen. Få dem til at sende en ny luge og aftal med dem, at du derpå returnerer den defekte! Bare et forslag!

02.05.2006 12:56

Hej:
Ja, man kan vel ikke få alle fordele. Dette er jo en af ulemper ved at købe langt fra bopælen. Du får sikkert ikke lavet det under garantien i DK, så i må nok tage en lille ferie i det sønderjydske.

Uve

02.05.2006 17:21

Hej Finn
Jeg ville nu alligevel prøve hos den &quote;lokaleste&quote; LMC-forhandler. Hvis LMC svarer - bare nogenlunde - til den kvalitet de gerne profillerer sig af, så har de en international garanti. - Det er jo i øvrigt sådan, at hvis du er dækket af garanti, så er det jo i virkeligheden en sag mellem LMC-fabrikken og forhandleren.

Held og lykke.
Adam

03.05.2006 01:20

Hej Finn
Jeg vil gerne vide om du har købt ved Fredensborg og leveret i DB, for så er der ikke nogen problemer, ellers du kan lige skrive til mig, du kan finde mig på BTN siderne, så vil jeg lige se hvad/om jeg kan gøre for dig. Jeg har lidt med det at gøre.
Hilsen Erik