Gode råd og ideer

Har I modtaget Camping og Fritid i marts?

Skrevet af Dagrunn Meling Hansen, 21-03-2016 - 12:38

Vi har ikke modtaget bladet endnu og har skrevet til DCU om dette.

Vi har derfor forsøgt at læse det nye blad online, men det er der ikke.

Vi kan finde forside og indholdsfortegnelse under Camping og Fritid, men klikker vi på det sker der intet.

Vh. Tommy Hansen

Skrevet af Unknown Unknown, 25-03-2016 - 11:50

FU
Hvor stor forskellen er på at få trykt 50.000 eller 75.000 Eksemplarer kender jeg ikke, og spørgsmåler er så ,kender du dem i virkeligheden?
Udsendelse er vel i dag også en stor omkostning Jeg håber dog ikke det er 19 kr stykket som vi andre giver for et brev også gælder her.

Med hensyn til Annoncørerne må den bedste måde for disse være, at få at vide hvor mange som har læst bladet på nettet, hvor tallene direkte kan aflæses.
Hvor mange blade som læses og af hvor mange kan derimod ikke aflæses nogen steder, men skal gennem uafhængige undersøgelser, hvis tallet skal være nogenlunde signifikant.
Der burde derfor ikke være mere usikkerhed for disse annoncører end under nuværende forhold

Min udtalelse om prisneutralitet og at anoncørerne betaler står jeg selvfølgelig ved, men med den anden tråds forslag om ved frit valg at få bladet på nettet eller tilsendt papirudgaven kan jo da kun være til fordel for medlemmer og DCU, som da kan anvende den sparede omkostning på andre tiltag, evt kontingentnedsættelse.
Alt ialt et positivt forslag som ikke fortjener at blive indstøbt i beton

Skrevet af Poul Harkjær, 25-03-2016 - 07:28

Fik også mit blad leveret dagen efter jeg oplyste DCU om den manglende levering. Så det er altså ret nemt, hvis fejlen opstår.

Med hensyn til at læse bladet på nettet, arbejdes der ifølge Anne Vibeke på sagen, så måske vi bare skal være lidt tålmodige.

venlig hilsen
Poul (med efternavnet Harkjær) :-)

Skrevet af Dagrunn Meling Hansen, 24-03-2016 - 20:55

Jeg skrev til DCU om det manglende blad og modtog det dagen efter. Fin service.

Forstår stadig ikke at bladet kan læses online.

Vh. Tommy Hansen

Skrevet af Flemming Udbjørg, 24-03-2016 - 17:40

Jeg tænker det ikke betonagtig - men beton er jo heller ikke hvad det har været :-)

Udfordringen er jo, at forretningsmodellen skal hænge sammen på tværs. Hvis mange melder sig fra bladet, kan det koste mange annoncekroner - og så hænger bladet ikke sammen for dem, som gerne vil have det på papir.

Og selvfølgelig kan man lave flere medlemsklasser - men samlet er jeg sikker på, at det vil skade organisationen og føre til prisforhøjelser. Hvem skal betale for de manglende annonceindtægter, når det koster stort set det samme at trykke 50.000 og 75.000 blade?

Og hvad kan man egentlig få for 350,- kr. ?? Hvis prisen holdes, fordi man får bladet dækket af annonceindtægterne, så ville et frafald af bladmodtagere kunne betyde en prisstigning, for at holde de øvrige aktiviteter i fuld aktivitet.

Jeg tror, at både DCU, FDM og andre annoncør-afhængige bladudgivere har tænkt sig om, og skabt den bedste forretningsmodel for bladet.

Skrevet af Flemming Udbjørg, 24-03-2016 - 17:17

Jeg tænker det ikke betonagtig - men beton er jo heller ikke hvad det har været :-)

Udfordringen er jo, at forretningsmodellen skal hænge sammen på tværs. Hvis mange melder sig fra bladet, kan et koste mange annoncekroner - og så hænger bladet ikke sammen for dem, som gerne vil have det på papir.

Og selvfølgelig kan man lave flere medlemsklasser - men samlet er jeg sikker på, at det vil skade organisationen og føre til prisforhøjelser. Hvem skal betale for de manglende annonceindtægter, når det koster stort set det samme at trykke 50.000 og 75.000 blade?

Og hvad kan man egentlig få for 350,- kr. ?? Hvis prisen holdes, fordi man får bladet dækket af annonceindtægterne, så ville et frafald af bladmodtagere kunne betyde en prisstigning, for at holde de øvrige aktiviteter i fuld ktivitet.

Jeg tror, at både DCU, FDM og andre annoncør-afhængige bladudgivere har tænkt sig om, og skabt den bedste forretningsmodel for bladet.

Skrevet af Unknown Unknown, 24-03-2016 - 10:54

Hej FU

En lidt underlig og mærkelig betonagtig fremstilling du her kommer med
Der er jo selvfølgelig væsentlige grunde til at man er medlem af en forening.og betaler et kontingent, men Camping Fritid hører vel for nogle,under "småtingsafdelingen".
Jeg kan se ,at der i en anden tråd her på siden er nogen som gerne vil kunne læse bladet på nettet. Ord som miljø og andre argumenter er brugt, men det positive er vel at forslaget indeholder store besparelser hvis dette er mere end nogle få, og kan give medlemmerne andre fordele eller besparelser.

Skrevet af Flemming Udbjørg, 24-03-2016 - 09:45

Hvis man skal følge forslaget om variabelt medlemsskab, så skal man vel gå hele vejen:

Maksimum - CKE-kort, Rabat på DCU-pladser og samarbejdspladser, Børn gratis på DCU-pladser. CampingFritid, adgang til debatforum, medlemsservice, teknisk og juridisk service, DCU-tests til medlemspris. Fuldt, aktivt og interesseret medlem. Med fuld ret til at stille op til valg i DCU.

Medium - CKE-kort, Rabat på DCU-pladser (excl. børnerabat) og samarbejdspladser. Ingen øvrige fordele.Fokus på rabat på overnatningerne - uden anden interesse i DCU og derfor heller ikke ret til at stille op til valg i DCU.

Low - CKE-kort. Fokus på rabat på udenlandske pladser - uden andre interesser i DCU og derfor heller ikke ret til at stille op til valg i DCU.

Out - Kan selv, vil selv og gør selv.

Total Out - Kan selv, vil selv og gør selv - men mugger over, at andre får DCU-fordele

:-) :-)

Skrevet af Flemming Udbjørg, 23-03-2016 - 21:05

Hvis man skal følge forslaget om variabelt medlemsskab, så skal man vel gå hele vejen:

Maksimum - CKE-kort, Rabat på DCU-pladser og samarbejdspladser, CampingFritid, adgang til debatforum, medlemsservice, teknisk service og juridisk service. Fuldt, aktivt og interesseret medlem. Med fuld ret til at stille op til valg i DCU.

Medium - CKE-kort, Rabat på DCU-pladser og samarbejdspladser. Fokus på rabat på overnatningerne - uden anden interesse i DCU og derfor heller ikke ret til at stile op til valg i DCU.

Low - CKE-kort. Fokus på rabat på udenlandske pladser - uden andre interesser i DCU og derfor heller ikke ret til at stile op til valg i DCU.

Out - Kan selv, vil selv og gør selv.

:-)

Skrevet af Dagrunn Meling Hansen, 21-03-2016 - 18:21

Vi har fået besked om at DCU vil sende bladet til os.

Det undrer mig at det ikke kan læses online.

Skrevet af Unknown Unknown, 21-03-2016 - 17:15

Jens-Ove Hansen

Jeg modtager bladet i den ånd, at det for os er prisneutralt og at annoncørerne har betalt for såvel udgivelse som forsendelse. Skulle dette ikke være tilfældet mener jeg at medlemsskabet af DCU burde kunne tegnes med eller uden blad og dermed tillæg/fradrag herfor..

Skrevet af Christian Bak Petersen, 21-03-2016 - 16:12

kom bladet den 15.03 (på udgivelsesdatoen) i omslaget fra posten med reklamer.

Skrevet af Jens-ove Hansen, 21-03-2016 - 14:24

Nogen kan lide moderen, andre datteren - derfor blev de begge to gift :-)
I modsætning til de foregående indlæg - så har jeg stor ros til DCU. Jeg synes, at det er et glimrende blad vi har fået nu i marts. Det bedste - og mest læseværdige efter skiftet til ny redaktør. Fortsæt endelig i den stil!!

Skrevet af Knud Aa Hansen , 21-03-2016 - 13:35

Ja det kom d. 13/14-3 men har heller her den store læseværdi, ligesom deres hjemmeside også er noget værre rod, fristes til helt at melde mig ud for de penge er spildt.
Vh.
Knud

Skrevet af Unknown Unknown, 21-03-2016 - 13:26

Ja vi modtog til min overraskelse et ca 15 marts og jeg mener også der kom et omkring den første. Er ikke sikker. Læsning af dem gør ikke det store indtryk på os (blank papir men uden reel indhold for os) og jeg tror heller ikke papirindsamlingen er glade for dem.

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her