Forpagtning af campingplads

05.04.2006 07:59

Vi er et par i starten af 30'erne som godt kunne tænkte os at få vores egen campingplads, men da vi jo ikke ved om det egentligt er noget for os kunne vi godt tænke os at starte med at forpagte en campingplads, så vi vil høre om der er nogen som kan hjælpe os igang.
Hvordan finder vi ud af om en campingplads er ledig? Er der nogen som har kendskab til nogen der skal til at have ny forpagter.

Du skal være logget ind, før du kan kommentere

Kommentarer 8

05.04.2006 10:39

 

Hej Martin,


Emnet har for nyligt været berørt her på siden, og jeg kan huske at følgende link kom frem:

http://www.emperhverv.dk/aktuelle.asp?Mode=FindDet


Jeg ved altså ikke om det kun er salg af pladser, eller også forpagtning, men det er jo værd at spørge dem.


Pøj-pøj med det......:-)

05.04.2006 10:53

 

Hej Martin!


Prøv at forhøre i Natur & Skovstyrelsen, de har bl. a. 3 Campingpladser oppe ved Jammerbugten ved jeg, og de har måske også flere, men de forpagter deres pladser ud.


Mvh

claus&Fruen

05.04.2006 15:28

Nu skriver du jo ikke noget om, hvor i landet I kunne tænke Jer at være.

Dragør Kommune (Amager) er ved at etablere en plads, og den skal vist nok åbne i år. I kan jo prøve at kontakte kommune og høre, om der er muligheder.

Held og lykke.

06.04.2006 11:38

 

Hej


Ja, det er rigtigt at Dragør er ved at få en campingplads (den åbner snart - skønt!).

Men det er ikke Dragør kommune som står for pladsen. De har solgt grunden til et firma, som - ifølge mine oplysninger - har en lejrchef.


Pladsen - Copenhagen Camping - kan findes på de gule sider... og lur mig, om de ikke snart modtager reservationer... og får åbnet deres hjemmesiden www.copenhagencamping.com

- som er under opbygning....


Hvad med at forespørge hos DCU - FDM - og andre &quote;foreninger&quote; af campingpladser, evt. lægge navn og adresse, i tilfæde af at de &quote;får en ledig plads&quote;.


Hilsen Tina

02.05.2007 08:00

Forpagtning

Hej Martin


Vi er selv i gang med at finde en campingplads. I den forbindelse afholder Hans korsgård Ejendomsmæglerfirma køberkurser 2 gange om året. Her kan I få en god idé om, hvad det vil sige at drive en plads. På deres hjemmeside www.hanskorsgaard.dk kan du nogen gange finde forpagterpladser sammen med slagsemnerne.


god jagt:-)


Hilsen Søren

02.05.2007 08:38

Copenhagen Camping

I en anden debat-tråd (Forpagtning af Campingplads) nævnes en campingplads ved Dragør, som er på vej.


Jeg kan fortælle, at tirsdag 1. maj åbnede Copenhagen Camping officielt, og den første snes campingfamilier har allerede installeret sig. De har lidt primitive forhold i starten, for sanitetsbygninger m.v. er først ved at blive gjort klar, men jeg har snakket med flere af dem, og de tager vilkårene med godt humør og glæder sig til en flot plads.


Pladsen er ikke kommunal, men tværtimod privat ejet af tre mennesker der knokler løs for - efter eget udsagn - at skabe en firestjernet campingplads. De første ti hytter af en utraditionel type er på plads, og flere er på vej.


Hjemmesiden www.copenhagencamping.dk er ikke under opbygning, men tværtimod i drift, og her kan man se pladskort og priser. Noget andet er så, at hjemmesiden måske ikke opdateres så ofte. Byggeriet udendøre har klart nok første prioritet.


Hvis det lyder som en reklame, er det ikke meningen. Men på Amager er vi glade for endnu en attraktion - udover strandpark, Ørestad, Lufthavn og Øresundsforbindelse ...


Men prøv selv pladsen i løbet af sommeren og lad andre høre, hvad du synes om den.


Go' fornøjelse - Rolf

02.05.2007 12:05

Det er faktisk i denne har tråd, Rolf - og ikke i en anden :-D


Grods

04.05.2007 22:07

camping ried i boofheim alsace svar ønskes

vi skal til alsace i vores sommerferie og har kigget lidt på camping pladsen camping ried.com i boofheim er der nogen der kender noget til den vil vi gerne høre om det er godt eller skidt.der er nogen her på dcu side der nævner en plads i obernai nærmere betegnet hvad hedder de og hvad skal man søge på

tak for hjælpen


eller kom med andet godt hvis i har det