Formule 1 - hotel

12.06.2007 14:58

Vi er en familie på 4 der påtænker at overnatte på et Formule 1 hotel på vores vej til sydfrankrig.
Jeg kan se på deres hjemmeside, at man i tyskland kun må være 3 personer på værelset, men i frankrig står der ingenting (må man så være 4?)

Er der nogen der har prøvet at overnatte på disse hoteller. Og muligvis ved om de overholder antallet af personer på værelset. Vi kan jo godt nøjes med 1 værelse.

God ferie til jer alle :-)
Nielsen

Du skal være logget ind, før du kan kommentere

Antal anmeldelser: 6

12.06.2007 15:29

Jeg har kun een gang overnattet på et Formule 1 Motel, og der var der ikke nogen der checkede noget overhovedet, faktisk var der ingen betjening , det hele foregik på &quote;automat&quote; basis , men til prisen var det helt OK for en enkelt overnatning.

12.06.2007 15:35

Formule 1 - hotel

Jeg har prøvet at overnatte på de nævnte hoteller i Frankrig nogle gange, men aldrig i Tyskland.
I Frankrig har jeg aldrig oplevet, at der har været kontrol. Hvis I bestiller morgenmad, kan de ansatte selvfølgelig se, hvor mange I er, men hvis I ønsker det - eller kommer efter kl. 22, kan I checke ind og betale med hjælp af Visakort uden at se et menneske.
I værelset er der en dobbeltseng og en slags etageseng, der er lige over dobbeltsengen.

13.06.2007 09:16

Hej

Nu har vi aldrig overnattet på Formel 1 hotellerne med på denne franske udgave :
http://www.villages-hotel.com/

Da vores børn var mindre (har 2) bestilte vi bare et værelse til 3 og den minste sov i dobbeltsengen med os - det har vi aldrig fået nogen kommentar for.
Men du kunne jo prøve at sende en mail til dem - ellers må i jo tage chancen.
Værelserne er som beskrevet af L. Bertelsen.

13.06.2007 10:05

Hej
Vi har ofte benyttet hoteller fra Etap kæden.
Fin løsning på turen ud og hjem, men langt fra samme charme som et tysk Gasthaus.

2 voksne + 2 børn har aldrig oplevet kontrol ud over at morgenmaden vel skal passe. Vi har altid haft 2 værelser, vi holder jo ferie :-)

www.etaphotel.com

www.etaphotel.com

13.06.2007 12:36

Vi har to gange måtte køre videre fordi vi troede det gik, med to børn på et værelse engang på formel 1 og en gang på ibis begge gange i frankrig, de ville ikke tage os ind selv om vores mindste barn dengang lå i lift. Det er lidt træls når man er træt, så mit råd er tjek det nøje inden man tager hjemme fra. De sagde til os at det var noget med forsikringsspørgsmål, fra deres side. Vi har en hel nat kørt ind og ud af byerne gennem frankrig for at kunne finde et værelse at sove på og måtte til sidst sove i bilen på en rasteplads. Det gør vi aldrig mere. Håber I kan bruge det til noget.

14.06.2007 10:22

Formule 1

Hej Nielsen

Vi har overnattet rigtig mange gange på Formule 1 i Frankrig, jeg tror nok ca. 20 gange. Vi har 2 børn, nu 6 og 10 år. Vi har aldrig haft nogle problemer med at sove 4 på et værelse. Værelset er med en dobbeltseng og ovenover 1 køje. vi har soves med begge børn i overkøjen og senest har jeg sovet i overkøjen og min kone og de to børn har delt dobbeltsengen.
Du kan bestille hjemmefra på deres hjemmeisde: www.hotelformule1.com
Her indtaster du dit kreditkortnummer, når du så ankommer til hotellet, vil du møde en stor gul maskine, som står lige udenfor døren, her putter du dit kreditkort ind og ud kommer en seddel med dit værelsesnummer og din dørkode. Denne dørkode, bruges dels til porten til den lukkede p-plads og til hoveddøren samt dit værelse.
Det er ikke noget luksusholte men et særedeles godt hotel til en overnatning, på vej ud eller hjem.
Prisen er absolut OK, ca. kr. 225,00 for overnatning samt et beskendt beløb for morgenmad.
Hvis du kommer uden for receptionens åbningstid, som er fra 17.00 til 22.00 og igen om morgenen, er der ingen der kontrollere nogen som helst. Til gengæld er prisen så lave at man jo kan bestille 2 værelser, du vil så få den ved siden af hindanden, det har vi også prøvet, da vi havde svigermor med.
Rigtig god fornøjelse og god ferie.
Torben Søholt