Fly til Italien

04.07.2011 23:01

Hej!!
Vi skal ned til Jesolo i Italien, vores datter kunne godt tænke sig at komme ned til os. Nogen der har erfarring med evt. flyselsab? gerne billigt.

Du skal være logget ind, før du kan kommentere

Antal anmeldelser: 8

Christian Bak Petersen
05.07.2011 19:23

Fly til camping

Vores datter kommer og besøger os i Prag, og har købt billet hos Norwegian via en søgemaskine på nettet. Momondo var vist for dyr, så det var en anden side, hun købte billetten igennem.

Norwegian annoncerer da ret jævnligt med lave priser bl.a. til Rom og andre byer i Europa.

Good Luck

Kurt B. Andersen
05.07.2011 21:24

Flere muligheder

Jeg mener ikke, at der kan gives et entydigt svar. Er det afgang København eller? Hvor skal der landes? Umiddelbart ville jeg tro, at Milano var det nemmeste i forhold til Jesolo, men dernæst er det ikke uvæsentligt hvilke dage man vil flyve på. Så f.eks. lige på Easyjet, at i juli svinger prisen fra KBH til Milano fra 749 til ca. 1800 kr og den modsatte vej fra 863 kr til 1800 kr. Så hvis man er fleksibel kan der spares mange penge.
Udover easyjet og norwegian flyver flere andre billigselskaber derned fra Kbh. F.eks. Air Berlin. På visse afgange kan SAS og Lufthansa også være konkurrencedygtige.
Er det fra Billund er det nok Ryanair man skal se hos, men de har ikke så mange afgange - eller også er de udsolgt.

Keld Nielsen
07.07.2011 23:27

Venedig med Fly

Hej Niels Erik
Nu ved jeg ikke hvor i landet i bor, - prøv Momondo.com og søg. eksempelvis Hamburg - Venedig afrejse 23 Juli Hjemrejse 5 august små 1900 kroner. Goleif.dk kan også bruges til at søge på.
Vh Keld

Susanne Florin
08.07.2011 14:45

Benyt Marco Polo lufthavnen i Venedig

Hop ikke på Kurts forslag om Milano - det forlænger afstanden med godt 260 km. Fra Venedigs lufthavn (Marco Polo) er der 30 km til Jesolo.

Ellers vil jeg også foreslå, at du benytter en eller flere af de mange søgemaskiner, der findes, fx. Momondo.

Karsten Andreassen
06.06.2019 11:13

Jeg kan anbefale, at du tjekker Momondo. De sammenligner alle flypriser og flyruter :-)

Vh. Karsten
www.motorjobs.dk

Bjarke Rosenbeck
24.06.2019 13:43

Hvis jeg må komme med et lille tip til fly-søgemaskinerne.

Inden du bestiller, så prøv at lave den samme søgning via incognito windue, hvor browseren ikke husker dine tidligere søgninger. Det kan give andre priser på rejsen.

I chrome er det via Ctrl+Shift+N

Mvh
Bjarke

www.grejguide.dk

Lennart Søderberg
24.06.2019 15:06

Gammel tråd

Denne tråd blev startet i 2011 ! Men ok. Seneste indlæg fra Bjarke er et godt tip.

Venligst Lennart

Maria Holmgaard
02.09.2019 11:09

Momondo anbefaling

Hej!
Jeg kan se, at det er en gammel tråd, men jeg tænker at folk stadig kan få gavn af en anbefaling. I flere forbindelser har jeg benyttet mig af Momondo, og der kan man sortere fly efter, hvilke der er billigst, hurtigst eller bedst til prisen. Det er simpelthen så smart. Jeg har også flere gange rejst med Norwegian, og det er et super fint flyselskab, som også sagtens kan anbefales.

Venlige hilsener fra campingnørden Maria
Editør hos Feriebolig Spanien

https://www.feriebolig-spanien.dk/ https://www.spain-holiday.com/ https://www.feriebolig-spania.no/ https://www.ferienwohnungen-spanien.de/ https://www.vacaciones-espana.es/ https://www.vakantiehuizenspanje.nl/ https://www.vacancesespagne.fr/ https://www.affittivacanze-spagna.it/ https://www.ferias-espanha.pt/ https://www.semesterbostad-spanien.se/ https://www.wakacje-hiszpania.pl/ https://www.espanja-loma.fi/ https://www.spain-holiday.ru/