En lille advarsel

Ove Lund
29.06.2015 08:33

Har lige fået en mail fra en stakkels campist der også er med i debatten her på DCU, vil blot lægge den ud som advarsel til andre, der måske tror at det er en stakkels camping-bekendt.

Jeg håber, at dette når dig i tide, Jeg tog en tur til Limassol, Cypern. Og jeg havde min taske stjålet på busstationen. Det indeholder alle mine vigtige elementer, telefon, penge og pas. Jeg har forsøgt at ordne det,Jeg har derfor brug for dig til at låne mig 18,600 kr til at sortere mig ud af denne knibe, og beløbet bliver betalt tilbage så snart jeg vender tilbage fra Cypern. Western Union er den hurtigste måde at modtage de penge. Jeg kan sende dig oplysninger om, hvordan at overføre pengene til mig

Jeg afventer dit svar.

Med venlig hilsen
John

John Oehlenschlaeger Madsen (johnomadsen@gmail.com)

Venlig hilsen
Ove
www.rullevognen.dk

Du skal være logget ind, før du kan kommentere

Antal anmeldelser: 4

John O. Madsen
29.06.2015 09:34

Tak Ove

Desværre er min mailkonto blevet hacket. Jeg er hjemme i DK og mangler ikke flere penge end normalt :-)
Google har lukket kontoen og kigger på problemet. Jeg beklager meget.
Mvh. John

Joan Petersen
29.06.2015 10:51

Hej Ove og John

Jeg har ikke fået en "tigge"-mail fra John, men for et halvt års tid siden fra en anden campist med en egen side. Jeg reagerede ikke på den, og på hans facebook kunne jeg se, at der var flere end mig, der havde modtaget den.

Det er værd at bemærke, at mailen ikke er på korrekt dansk, og da jeg har læst både Ove og Johns sider mange gange, ved jeg at de godt kan skrive og stave ;-)

Men godt nok at advare - man ved jo aldrig.

Venlig hilsen Joan,
der snart begynder at vende næsen mod nord efter en super ferie :-)

Ove Lund
29.06.2015 18:07

Dejligt

At du ikke sidder og mangler penge i udlandet John, det var jeg nu godt klar over, så derfor tænkte jeg at det nok var bedst lige at oplyse om mailen fra den svindler her i forum.

Synd Joan, at ferien er ved at rinde ud, men lyder til at i har haft det super godt, så er alt jo som det skal være, vi må vente til ind i august før vi kan komme af sted på årets sommerferie, men så har vi jo forventningens glæde :-)

Venlig hilsen
Ove. der glæder sig ret meget til sommerferien.

Flemming Udbjørg
29.06.2015 22:58

Ny version af et gammelt trick

Heldigvis afslører afsenderne sig med et håbløst dansk - og en meget naiv tro på, at en ven knibe ville sende en mail som denne og få sendt 18.000 kr. til sin konto.