"Elevator tyrin" Kan det fås??

H. Jan Jensen
03.06.2012 22:01

Hej

Jeg går meget dårligt, og nu har jeg lige været på camping i 8 uger, så mine ben er MEGET trætte efter at have gået tre trin op og ned til campingvognen i hele den periode.

Nu spørger jeg så mig selv om der måske ikke kan fås et trin, som kan hæves/s½ænkes elektrisk, så jeg bare kan "stige ombord" i jordhøjde, og som så elektrisk kan hæves op, så jeg kan gå direkte ind i cv' en. - og selvfølgelig det samme den modsatte vej.

Jeg forestiller mig, at det jo nok kommer til at veje en del, så det skal være en enhed, som jeg kan have liggende i bilen, og bare lægge ud på jorden når vi når vores bestemmelsessted.

Cv'en vejer jo rigeligt i forvejen, så de duer ikke med noget fast monteret..

På forhånd tak for alle ideer.

Jan

Du skal være logget ind, før du kan kommentere

Antal anmeldelser: 4

Winnie Sepstrup
03.06.2012 22:23

Hej Jan

Jeg kan desværre ikke hjælpe dig. Men jeg har bare lyst til at sige, at jeg synes du er super sej. Sikke en camping "spirit". Jeg HÅBER, at der er nogle der kan hjælpe. Hvad med at skrive til hende her: http://www.handicap-camping.dk/ Hun kender måske en løsning?

04.06.2012 00:03

Hej Jan

Harald Nyborg har en saksedonkraft der er elektrisk, den kan løfte 1000 kg og går fra 12 - 35 cm i højden, vægt 3,8 kg. der er en 12 volt. Måske det var muligt at bygge den lidt om og få et løfte trin ud af sådan en.

Den kan ligeledes købes i Biltema og koster 549 kr og er med fjernbetjening...

Håber at du evt kan gøre brug af disse oplysninger.. Dejligt at du på trods af dit gangbesvær og deraf følgende gener stadig har lysten og viljen til at camperer, hatten af for det:O)

Mvh Inge

Kenneth Lynge Nielsen
19.06.2012 22:40

hjælp til trin

Hej Jan
hvor i landet bor du ?
har du evt en mail jeg kan skrive til
mvh kenneth

H. Jan Jensen
20.06.2012 09:19

Elevatortrin

Hej Kenneth

Jeg bor i Stilling ved Skanderborg, og min mail-adrsse er: jan(snabela)hoejegaard.dk

Jan