Cykel holder til Hobby

18.03.2003 13:39

Jeg har købt en ny Hobby 2003 mod.jeg synes ikke jeg kan finde en front mont.cykel holder til 2 cykler som kan mont.uden at man skal fjerne pladen over træk triangel.findes der en cykelholder som kan mont.uden at fjerne pladen.eller hvad kan jeg gøre i stedet.

Du skal være logget ind, før du kan kommentere

Antal anmeldelser: 5

20.03.2003 21:33

Hej Børge!
Ja det er et problem du der rører ved,
Jeg købte sidste sæson en Omnistor cykelholder til 2 cykler, og til frontmontering.
det er den type som kan vippes fremover når man skal i gaskassen.
jeg har siden handlet, og nu har jeg samme problem som du omtaler. den forhøjning der er på afdækningen på trækket umuliggør montering.
Jeg har målt og funderet meget over om det kan lade sig gøre at ændre på konstruktionen på cykelstativet, så det bliver smallere.
Men jeg har smidt håndklædet i ringen, og tager konsekvensen. - det plastik bras kommer på loftet, og jeg har en teori om at det også vil være i vejen når støttehjulet stiller sig på tværs, ved af og påkobling. Så er det lettere at komme til uden afdækning.

Preben S

21.03.2003 16:53

Hejsa...

Vi har købt en cykelholder til to cykler, som kan vippes så du kan komme i gaskassen. Hos vores hobbyforhandler har vi set hvordan de bore to huller i siden, ( også 2003 model ) så cykelholderen kommer til at se helt integreret ud.. Forhandleren sætter cykelholderen på for ca.350 kr.
Men hvis man er lidt vaks på fingerne kan det godt lade sig gøre at montere den selv.........

Mvh.

Jytte

22.03.2003 10:38

Hej Jytte!
dit indlæg lyder yderst intessant. Jeg er stærkt interresseret i at vide hvilken forhandler der er der kan klare det, jeg vil da også gerne have en lidt mere udførlig beskrivelse af operationen.
Jeg har en cykelholder af samme type.
du kan evt maile på

bjellerupalle@oncable.dk

Preben s

09.04.2003 17:50

Hej Børge!
Hvis ikke du har fået løst problemet med at montere cykelholder på en 2003 hobby, har jeg løst det på følgende måde:
Jeg har et Omni bike+ til 2 cykler, som kan vippes frem.
Den forhøjning der er på overdækningen kan jo ikke bære noget.
så jeg tog målet fra underside og ned til trækvangen. Lavede så 2 klodser af et stykke lægte, som passer under afdækning. så er det fint undedrstøttet.
Jeg lavede så 2 klodser til at udligne afstanden ned til overdækning bagerst, disse blev malet hvide, og det ser pænt ud. Bøjlerne til montering blev for korte, så jeg måtte en tur i byggemarkedet efter 4 gevindstænger, som blev bukket til nye bøjler. til slut skulle der blot bores 4 huller i afdækning til de inderste bøjler.
Jeg har set indlægget om at bore huller i siden på afdækningen, men mine forsøgsopstillinger viste at det er en fordel at stille det ovenpå, idet man så bedre kommer fri af håndsvinget til næsehjulet.(ingen pedaler støder på)

Preben S

10.04.2003 23:52

Hej Preben !

Så sælg din cykelholder til mig?

mb@itectum.com

Hilsen

Michael KBH