Campingpas

26.04.2012 17:28

Hejsa.
Vi skal til Ungarn på ferie i år som vi plejer. Vores datter og hendes veninde skal med og her er så mit spørgsmål: vores datter bliver 18 dagen inden vi tager på ferie og hendes veninde er blevet 18, skal de have deres eget campingpas, eller kan de gå ind under vores??? Hvis de ikke kan, så skal de vel ud og have et internationalt campingpas hver især, vi vil overnatte i Tyskland og Tjekkiet både på vej derned og på vej hjem,, alle gange på campingplads.

Mvh Inge

Du skal være logget ind, før du kan kommentere

Antal anmeldelser: 7

Joan Petersen
26.04.2012 18:46

Det er ikke nødvendigt

Hej Inge

Jeg tror ikke, det er nødvendigt. For et par år siden var vi i Kroatien og havde vores voksne søn og svigerdatter med, og de havde ingen campingpas. De går ikke så meget op i campingpas i det sydlige Europa. Bare de får deres personlige pas at se, er det som regel nok.

Hvis I har et campingpas selv, kan I måske opnå rabat på det, hvis det er et campingpas, de evt. har en ordning med. Det er meget forskelligt. I bund og grund behøver I heller ikke et campingpas - det er kun i DK, det bliver brugt. Hvis du vil vide mere kan du bare søge efter campingpas her på debatten og på campingferie.dk, og der er flere hundrede indlæg om det.

Venlig hilsen Joan

Winnie Sepstrup
26.04.2012 19:23

Hej Inge

De behøver ingen campingpas. Det er kun i Danmark, at det er et krav. De er fløjtende ligeglade i Sydeuropa.

26.04.2012 19:49

Super

Det er bare super, så vil vi ikke gøre mere ved det, det vil jo være tosset at smide penge ud til campingpas som vi ved kun vil blive brugt en enkelt gang i år... Syns egentlig også at det med campingpas i det hele tager er lidt noget pjat.... Har kun en enkelt gang vist vores campingpas i udlandet og det var i Tyskland, ellers er det som I siger vores pas de gerne vil se..

mvh Inge

27.04.2012 06:38

Campingpas

Vi har fået lidt rabat med vores DCU pas, de gange vi har været sydpå. Det havde vi ikke fået hvis vi ikke havde haft passet. Så selvfølgelig er de ligeglad, eller måske vil de helst undgå at se et campingpas og dermed undgå at skulle give rabat !

Herhjemme er jeg nu også glad for den store rabat jeg kan få på dcus pladser i forhold til andre pladser.

Winnie Sepstrup
27.04.2012 09:07

Det ved jeg sørme ikke. Lennart

og jeg er også fløjtende ligeglad:-) Jeg camperer bare og nyder livet:-)

27.04.2012 20:18

Campingpas

Hej Inge.
Du har fået korrekte svar på dit spørgsmål. God tur til jer.

Og så lige et opstød: Tror vi alle efterhånden kender dit standpunkt Lennart, slap dog af og kom på camping.

Hilsen
Ole

28.04.2012 23:20

Hej igen

Tak for jeres relavente svar. Rart at man kan spørge herinde...

Men vil I ikke nok lade være med at mundhugges i min tråd, det var ikke derfor jeg lavede den!!!

Mvh Inge