Camping Paris

13.09.2010 21:23

Hej med jer, er der nogle som fornyligt har brugt campingpladsen i Boulogne skoven i Paris ? er den bare for skummel hvis man kommer lidt sent hjem om aftenen og hvad med faciliteterne ? Håber på lidt hjælp, den er jo nærmere centrum end den ved Seinen. Annette& Lars.

Du skal være logget ind, før du kan kommentere

Antal anmeldelser: 5

13.09.2010 21:44

Camping Paris

Vi camperede på pladsen i Boulogne skoven for mange år siden. Den virkede nedslidt og lidt skummel når man kon sent hjem. Taxaerne kører f.eks. aldrig alene derud efter mørkets frembrud.

13.09.2010 22:02

Vi har boet på pladsen flere gange, både påske og sommer, sidst i 2006. Vi har aldrig følt os utrygge og forstår slet ikke bemærkningen med taxierne. Vi har godt nok kørt med off. transport, men helt uden problemer. Måske der er bestemte områder i skoven taxierne ikke kører i, men pladsen ligger jo ikke helt op til skoven. Sidst vi var der var nogle af sanitetsbygningerne og nogle af parcellerne blevet renoveret og der var ok rent. Jeg ville selv vælge den plads hvis jeg skulle &quote;gøre&quote; Paris. God tur.
Kh.
John
johnomadsen.dk

14.09.2010 15:28

Her er et godt alternativ tæt ved Disney Land, hvor det er muligt at bo på ACSI-card en stor del af året:
www.campingleparc.fr/

14.09.2010 23:27

Vi lå i sommerferien på Camping International i Parisforstaden Maisons-Laffitte. Den kan helt klart anbefales til et Parisbesøg.

Pladsen ligger ned til Seinen, og hvis man er heldig kan man også få en af pladserne ved flodbredden. De er dog ikke helt så store som de øvrige pladser, som er pænt store.

Faciliteterne er af ældre dato, men fint vedligeholdt og rene.

Placeringen er super, stille og roligt og kun 10 minutters gang fra stationen. Herfra kører RER-linie A lige ind til Paris. Køretiden med toget til stationen under Triumfbuen er ca 15 min, inkl gåturen fra campingpladsen kan man komme til Triumfbuen på under ½ time. Det er også RER-linie A som kører til Disneyland, så det er nemt et komme derud.

Vi brugte faktisk slet ikke bilen den uge vi var i Paris, men kørte med RER-tog og Metro. Den kollektive trafik i Paris fungerer misundelsesværdigt godt ift hvad vi kender i København.

Du får lige et link: http://www.campint.com/

Vi kører helt klart til Maisons-Laffitte næste gang vi skal til Paris...

Ove Elmholt
18.09.2015 21:03

Camping Indigo i Boulogneskoven

Vi er netop kommet hjem fra en ferie i Frankrig, hvor vi blandt andre steder boede i Bois de Boulogne på den plads, som i dag hedder Indigo. Vi kan kun anbefale den varmt. Sanitetsbygningerne (3 i alt) er renoveret, dvs helt nye, fra 2015 og er helt i top, meget elegante. Pladserne er rigelige i størrelse og belysningen på pladsen er fin. Der er intet skummelt ved pladsen om aftenen, så man føler sig tryg. Der er desuden et velassorteret supermarked og restaurant (også ny) på pladsen og en nyetableret legeplads til børnene. Vi er to seniorer, der ville besøge Paris et par dage, og det fungerede fint. Der er en bus hver halve time fra pladsen, der bringer en til metrostation Porte de Maillot (linie 1).

Meget positiv oplevelse, kan anbefales!