"børn" over 18 med på ferie

22.04.2006 17:24

Vi skal til Kroatien i år, vores søn og hans kæreste skal også med. Han er lige blevet 18 år, hvad gør man med
campingpasset, skal han have sit eget
eller hvad ? og hvad med hans kæreste ?
Vi skal alle sove i campingvognen.

Hilsen
Ulla

Du skal være logget ind, før du kan kommentere

Antal anmeldelser: 6

22.04.2006 20:17

Jeg har sakset dette fra Campingrådets information om campingpas:

&quote;Et campingpas gælder både par og enlige, samt deres hjemmeboende børn under 18 år. Alle skal have samme faste bopæl. Når man er fyldt 18 år, skal man have sit eget campingpas.&quote;

Såh....både sønnen og kæresten skal have campingpas. Hvis de har samme bopæl, kan de dækkes af ét pas.

/Flemming U

22.04.2006 23:31

Alle skal tage deres almindelige pas med (hvilket i jo også gør). Så bruger campingpladsen det.

I udlandet har campingpassere ikke den store &quote;værdi&quote;. (læs anvendes stort set ikke).

23.04.2006 10:11

Hej Ulla
Vi har også haft vores store søn og kæreste med i Kroatien, Istrien.
Det gav overhovedet ingen problemer med at &quote;bo&quote; på vores campingpas. Vi startede endda ikke samme tid.
Et lille tip: overvej et telt til de unge. Det kan bliver MEGET varmt i Kroatien.

rigtig god tur.
/Birgit

23.04.2006 11:34

Hej Ulla.
Vi har været med datter og svigersøn på deres campingpas og det gav ingen problemer bare du afleverer dit pas.
Hilsen Solveig

23.04.2006 19:04

Hej Ulla.

Sidste år havde vi vores store søn og hans kæreste med til Kroatien, og jeg vil sige ligesom Birgit - tak et telt med til de unge mennesker.

Det er også nemmere, når man ikke hele tiden skal rede op og væk. 4 voksne giver også megen klæden om, og meget tøj, så hvis de unge har deres eget telt, er noget af &quote;rodet&quote; væk.

Mht campingpas var det ikke noget problem. Pladsen fik vores campingpas, lånte vores alm. pas og vi fik passene tilbage efter et par timer.

Du kan læse om vores tur med de unge mennesker på www.petersencamping.dk - det er turen sidste år til Kroatien. I øvrigt sov de i vognen hos os på de overnatninger vi havde ned og hjem.

Venlig hilsen
Joan

24.04.2006 06:33

Hej Ulla

Som &quote;gammel&quote; campist med 3 børn, der er blevet voksne (36+33+30år), vil jeg lige som Joan og Birgit, anbefale et telt til de unge, både pgra. opredningen, rodet og privatlivet for alle. Man kan godt blive irreteret i vermen, hvis det både roder og de unge ikke synes de skal op lige nu ;-)).
Endvidere er det også rart for alle, at have noget det er ens &quote;eget&quote;. Vore børn har sovet i egen telt far de var ca.14år, først ved siden af vores cv, senere et eller andet sted på campingpladsen, men mest inærheden. Idag tager vi stadig på ferie sammen, bla. skal vi til Italien til sommer med vores yngste søn og hans datter på 3 år. Vi mødes med vores ældste søn og hans familie, de har en uge tilbage af der ferie, vores datter og hendes famile, støder til i de 2sidste uger. Dette tror jeg er fordi de har lyst, og vi altid har haft hver vores. Vi skal ikke være sammen hele tiden, men muligheden er der. Valget er vores. Glæd dig det er så dejligt, at vore unge gider holde ferie med os &quote;gamle&quote; .
Ang. campingpasset er det ikke nogen problem, vi har også været i Kroatien sammen, og min mand og jeg var de eneste af os der havde et. De andre afleverede deres pasnr. og udfyldte de respektive papirer.På den plads vi lå fik vi rabat pgra. DCU passet, det fik de andre ikke, men det var den eneste forskel.
Ha' en rigtig god tur, det er et dejligt land.
Mvh. Ellen