Ang. Hjælp fra Dansk Autohjælp

01.07.2010 14:25

til andre Campister
lige råd til jer hvis i ae medlem af dansk auto hjælp så lad vær og tro de kan hjælpe hvis du er i ud landet det kan vil de ikke.
vi holder med bil og CV i morges den 1/7-2010 og var på vej afsted fra en plads ca 500 km Syd for Norkapp men bilen ville ikke trække ordentlig så vi kunne ikke trække CV op fra pladsen min kone ringede til sos fra Dansk auto hjlæp hvor hun forklarede hvad der var galt men fik at vide at der kunne de ikke yde hjælp da de over TLF. åbent bart kunne stille en dianoce det er så anden gang de gør det for os hvor de ikke vil yde hjælp hvad gør man så ringer til sos fra vores forsikring der var ingen problemer de fik fat i hjælp og vi blev slæpt på et værksted Hvor det blev konstateret at der var gået en vacum pumpe så det var årsagen til at vores bil ikke kunne trække men hvad være var det var også den pumpe til bremse forstækeren så det var godt vi fik det konstateret ved manglene træk kraft og ikke når vi skulle til og bremse ne stor 1800 kg CV ned men de har ydet en god sevice på værkstedet der kommer resevedele i morgen og SOS fra forsikringen har haft ringet tilbage og spurgt om der var noget vi skulle bruge enten en udlejnings bil det kalder jeg service men en ting at når jeg kommer hjem her fra bliver mit medlems skab af dansk auto hjælp og FDM sagt op dem kan jeg ikke bruge til noget det var blot en advarsel til andre hvis i køre i stykkker i udlandet brug SOS fra jeres forskring de vil yde hjælp
Lars

Du skal være logget ind, før du kan kommentere

Antal anmeldelser: 34

01.07.2010 14:52

Hej Lars.
Hvis du havde læst betingelser og vejledning fra FDM og Dansk Autohjælp ville du ha´vidst, at det er SOS internationalt der skal kontaktes, når du er i udlandet.Der gælder det samme hos Falck.Sidste sommer havde vi hjælp af Adac i Tyskland,vi betalte kontant og sendte regningen til SOS.Vi valgte selv at ringe Adac direkte men kunne også have valgt SOS.

01.07.2010 15:36

Ang. Hjælp fra Dansk Autohjælp

alt det der ved jeg godt men på vores medlems bevis står der et nummer vi skal ringe til ved havari i udlandet og det gjorde vi og fik kun en rigtig dårlig behandling det var også denne episode der har fået mig til og opsige alt havd der heder hjlæp fra FDM og Dansk auto hjælps side men kone fik samme bahandling af dem i DK hvor de mener de kan klare alt over en tlf. men det mærkelige er da vi kontakter SOS igenem vores forsikring er der ingen problemer de fik fat i hjælp til os og de var fremme en lille 1/2 time efter at vi havde snakket med SOS ved forsikringen og de er i DK det kalder jeg service men som jeg altid vil sige frem over luk FDM de kan ikke bruges til noget fornuftigt det er et rigtigt dårligt selskab og lige så Dansk auto hjælp.
Lars

01.07.2010 17:57

Hej igen.Hvis jeg forstår det rigtigt. Du skriver, at i har fået hjælp af SOS her i DK. det var da utroligt, da det kun er til hjælp, når vi befinder os i udlandet og det er gratis.Hvis vi alle kan få hjælp af SOS her hjemme i DK er der da vist ingen der mere vil betale til andre hjælpeforanstaltninger så vi er da vist mange der gerne vil ha´bekræftet at i har fået hjælp herhjemme fra SOS.

01.07.2010 23:33

Det forholder sig jo kort og godt således, at ved bil-haveri i udlandet kontaktes SOS, hvis man har kaskoforsikring på bilen, og ved haveri i Danmark kontaktes Falck, DAH eller hvem man eller har abonnement hos her i kongeriget

02.07.2010 20:18

Det er som Bruun skriver. SOS i udlandet og hvem du så i Danmark.

Men det havde nok været mere smart om Lars havde skrevet hvor han holdt. Så kunne han måske have fået en hjælpende hånd.

Nu har jeg været en tur rundt om Pajala og Abisko, men så ikke Lars.

Venlig hilsen fra Gällivare, 18 grader og masser af sol og myg.

Mvh Knud

04.07.2010 10:00

Hej Lars
Jeg tror lige du skal klappe hesten-det er fint nok at du vil opsige FDM og Dansk Autohjælp, men det er efter min største overbevisning, på et forkert grundlag.
Dansk Autojælp hjælper dig ikke i udlandet, ved ikke omdet er et produkt der kan tilkøbes i lighed med Falck`s. Men er du i udlandet er det altid SOS international (det røde kort) der hjælper, hvis du har kaskoforsikring på din bil h.h.v. camingvogn. Har selv Dansk Autohjælp, og har haft brug for dem 2 gange i år - og det virker bare. Vedr. SOS international, kender jeg via mit job i et forsikringsselskab mange der har haft brug for hjælp - de har været meget tilfreds med hjælpen herfra.
FDM har jeg ikke rigtig nogen holdning til, er selv medlem og ganske tilfreds med det.

mvh
Poul

04.07.2010 10:08
04.07.2010 10:17

Hej Lars
Du bestemmer selvfølgelig selv, hvad du ønsker at være medlem af. Men husk på alternativerne: Har du IKKE en aftale omkring autohjælp, kommer du bagest i køen hvis du får brug for det - og forrest når regningen skrives!
Vi har brugt DAH (Gennem TopHjælp) flere gange UDEN noget at klage over. Nu har TopHjælp skiftet til Falck, og de kom også helt efter aftalen.
(Vi har en VW Multivan, der aflader umotiveret og derfor kræver starthjælp)

05.07.2010 06:04

Havde i vinters en kedelig oplevelse med DAH. Stod og skulle pakke campingvogn Skulle på et længere ophold sydpå) og havde hentet den ca. 30 km fra opbevarings plads. Kunne ikke køre ind der hvor jeg bor pga. mange parkerede biler. Måtte parkerer ca. 100 mtr. fra bopæl. Næste dag ville jeg så trække den ind. Fik totalt nedbrud på bilen og DAH skulle køre denne på værksted. Prøvede både med overtalelse og bestikkelse at få DAH og chaufførerne til at flytte cv.'en. Men nej, når cv.en ikke er koblet på bil vil man ikke hjælpe.
Fik senere på dagen hjælp fra camping-venner. Har nu opsagt DAH mht. autohjælp på cv.
Den dag var selvfølgelig en af de dage i vinter hvor der havde været snefald og det var koldt, så man havde travlt hos DAH. men alligevel.
Mvh.
Palle

05.07.2010 15:40

dvs at man opsiger sit abonnement, fordi vejhjælpen ikke vil udføre en opgave man ikke har dækning for??

Og så endda i en periode med stor travlhed og lang ventetid på vejhjælp, forventer man at vejhjælpen lige bruger en ½ time ekstra, hvor den næste kunde bare må vente.

05.07.2010 16:06

Jamen det er da rart. Næste gang, Palle får behov for autohjælp står han så aller sidst i køen - efter os, der har abonnement, og han kommer til at betale en pæn stor regning (men kan så få flyttet sin cv)

05.07.2010 16:50

Med abonnement for både bil og campingvogn/trailer kører autohjælpen ud og flytter både bil og påhængsvogn!

05.07.2010 17:03

Vedr: Dansk Autohjælp

Der er også positive sider, jeg havde kørt vores cv, ved siden af flisearealet hvor cv,en står, og kunne ikke få den derfra, min værksteds donkraft kunne godt gå ind under vangen, men jeg kunne ikke løfte den, pga for lidt frigang, så jeg ringede til DAH, som lovede at komme hurtigst muligt,og da de kom fik vi den under megen morskab op på flisearealet igen, både chaufføren og dem på kontoret kunne se megen morskab min tåblighed, som damen sagde ? hvad skal vi kalde den form for hjælp, kald det for min dumhed, hun sagde med en undertone af sjov, at den form for hjælp kendte hun ikke, men de skulle nok komme, hvilket de jo også gjorde.

Det er jo rigtigt at man får flere telefon nr: man kan ringe på, et i DK, og et i EU
jeg har selv prøvet det i tyskland og der var ingen problemer de kom inden for en ½ time, det var godt nok i en storby, så er det ude i tyndt befolkede områder, tager det vel lidt længere tid.

hilsen
svend

05.07.2010 18:32

Her var der så lige et par hurtige skud fra hoften af et par herre.
Steen: Hvorfor skulle jeg ikke være dækket lige så som f.eks. Svend Ravn, han kunne godt få hjælp med sin campingvogn selv om bilen ikke var spændt foran (dette var kriteriet hvorfor vi blev nægtet hjælp). Da vi stod og skulle af sted efter en nøje tilrettelagt plan, kunne vores cv. være et ligeså påtrængende problem som en bil som ikke kunne starte.
Torben: Du er hurtig på aftrækkeren med teoretiske overvejelser på mine vegne. Jeg har garderet mig og har autohjælp på cv. via mit forsikringsselskab, endda med en meget bedre dækning end med solo abonnement hos DAH. For øvrigt er det samme DAH som også skal betjene mig.
Til orientering kan oplyses, at afrejsen var bestemt til 2 dage efter, og skulle køre nogle stykker sammen, så det var meget uheldigt hvad der skete, samt det var meget påtrængende problem. Grænsende sig til panik.
Håber dette giver bedre mening, uden at nogen skal falde over mig igen.
Med venlig hilsen og god sommer
Palle Olsen

05.07.2010 19:44

Andg. hjælp fra dansk autohjælp

Til D Johansen. Det er noget vrøvl du skriver, at det også gælder hos Falck.
Min kobling røg sig en tur her i april, ved Gøttingen i Tyskland. Jeg ringede direkte til Falck i KBHVN, som sagde; vi skal lige kontakte vores samarbejdspartner, så ringer tilbage. Der gik ca. 15 minutter, så ringede Falck og sagde, der er en kranvogn på vej, han er der indenfor en halv time, og han tager cv´en med til det værksted i skal bruge, og så bliver i transporteret til den nærmeste cv-plads.
Vil i have bil at køre i, mens i venter.
Se det kalder jeg service, og Falck koster under kr. 200,- mere om året end DAH. Venlig hilsen Mogens

05.07.2010 19:44

Andg. hjælp fra dansk autohjælp

Til D Johansen. Det er noget vrøvl du skriver, at det også gælder hos Falck.
Min kobling røg sig en tur her i april, ved Gøttingen i Tyskland. Jeg ringede direkte til Falck i KBHVN, som sagde; vi skal lige kontakte vores samarbejdspartner, så ringer tilbage. Der gik ca. 15 minutter, så ringede Falck og sagde, der er en kranvogn på vej, han er der indenfor en halv time, og han tager cv´en med til det værksted i skal bruge, og så bliver i transporteret til den nærmeste cv-plads.
Vil i have bil at køre i, mens i venter.
Se det kalder jeg service, og Falck koster under kr. 200,- mere om året end DAH. Venlig hilsen Mogens

05.07.2010 19:47

Så vidt jeg forstår Svends indlæg, så er hans campingvogn jo netop kørt fast, så han ikke selv kan få den fri.
I modsætning til din situation, hvor campingvognen ikke fejlede noget, og bare skulle flyttes fra en opholdsplads og hjem til din bolig.
Det kan DAH og andre sagtens gøre for dig, men det kommer ind under betegnelsen transportopgaver og ikke et vejhjælpsab.
Hvis du nu ikke havde fået den hentet fra vinteropbevaringen, havde du vel også forventet at DAH havde hentet den derude?

mvh
Steen

05.07.2010 20:32

Palle, - Som jeg forstår dit indlæg, er årsagen til at cv´en stod 100 m. fra din bopæl IKKE begrundet i &quote;sammenbrud&quote; vedrørende bil eller cv, men udelukkende andres parkerede biler, som du åbenbart ikke kunne komme forbi.Var bilen brudt sammen INDEN du havde koblet cv fra, havde Dah naturligvis også bugseret din cv.

Der er oplevet eksempler på folk med abonnement, som i ramme alvor tror, at fordi de ikke i tide har fået skiftet til vinterdæk, - så kommer Dah og henter bilen i carporten / garagen og kører den til dækfirma / værksted, fordi der så &quote;lige pludselig&quote; ligger sne i mængder som gør dem utrygge ved at køre selv.
Det gør Dah IKKE, - det er IKKE sammenbrud, på samme måde, som din cv ikke var brudt sammen.

mvh
Arly

06.07.2010 13:17

Hej alle:

Jo Steen Æ. det er netop som du læser mit indlæg, der er rigtigt.

Palle skriver at de ikke kunne få deres cv, ind for parkerede biler, og at bilen dagen efter bliver defekt, det giver vel ikke anledning til hjælp til cv,en, selv om det er træls, ikke at kunne få cv.en de sidste 100 meter hjem, om de DAH godt kunne have udvist det der hedder konduite, ja det kunne de måske godt, men hvor skal de udvide servicen, og hvor skal de stoppe, er vel svært for vi kunder at afgøre.

Det røde kort??, jeg ville bestille dette kort hos mit forsikringsselskab, jeg fik at vide at jeg kunne gå ind på SOS,s hjemmeside og udskrive kortet straks, det var nemt, og varede 2 sekunder så havde jeg kortet til både bil og cv.

mvh
svend

09.07.2010 18:09

Ang. Hjælp fra Dansk Autohjælp

@ Knud
på mdet tidpunkt da jeg havde brug for hjælp var jeg 1000 km fra dig og jeg fik hjælp men genem mit sos fra det røde forsikrings bevis og det kostede mig ikke en krone så jeg er som ikke så bange for og sige mit aboment op ved DAH
efter min mening er de værdi løse bare min mening andre har lov og have deres
lars

09.07.2010 20:18

Der er mange der roser SOS´s tilbud med leje af bil. Mig bekendt skal de betale en udlejningsbil, hvis opholdet på værkstedet forsinker en mere end 4 timer - muligvis målt inden for åbningstiden. Men jeg har ikke kunnet finde teksten nogen steder?

Det er blevet ændret for et par skråstreg nogle år siden.

09.07.2010 21:19
09.07.2010 22:36

Hei Lars Andersen!
SOS dækker jo kun når du er i udlandet, så når du opsiger DAH står du jo total uden dækning hjemme i Danmark!

10.07.2010 00:17

Ang. Hjælp fra Dansk Autohjælp

@F. Bruun
det enenste sted jeg ved med 100% sikkerhed jeg ved jeg ikke for brug for dah da jeg altid ville kunne hjlæpe mig selv der det er godt nok sjælendt at 4 biler ikke kan køre på en gang i hvertfald for mig og skulle det ske kan jeg altid få en kammerat til og komme i de 30 år jeg har kørt bil har jeg ikke haft brug for deres hjælp jeg har kun haft abomentet for at min kone kunne få hjælp hvis det skulle gå galt for hende men den ene gang huin havde brug for dem endte det med jeg måtte køre ud og hente bilen så det kan jeg ikke bruge til noget
Lars

10.07.2010 09:15

F. eks hvis du er på Bornholm, så er der kun et par broer og en færge imellem?

10.07.2010 11:04

Ang. Hjælp fra Dansk Autohjælp

min beslutning står ikke til og ændre hvad andre gør må de om jeg vil bare ikke have med dem og gøre mere

10.07.2010 11:05

Ang. Hjælp fra Dansk Autohjælp

min beslutning står ikke til og ændre hvad andre gør må de om jeg vil bare ikke have med dem og gøre mere

14.07.2010 18:45

Fal(c)sk reklame eller hvad ?

På DCU`S forside annoncerer man, at man opnår rabat hvis man er medlem af DCU. Normal pris bil+ og campingvogn 2175,-, DCU medlemspris
1607,-. Men ser man på Falck`s hjemmeside koster bil+ 978,- og cv.674,-, det giver 1652,-, altså en besparelse på 45,-. Hvor går det lige galt ?

14.07.2010 19:08

Der følger mere med i DCU-tilbudet end bare Bil+ og Campingvogn
Trailerdækning. Trafiksikkerhedspakken og førstehjælpskasse.

mvh
Steen

14.07.2010 19:10

Nå-ja
Og så er din trailer også dækket ved kørsel i Danmark

mvh
Steen

14.07.2010 19:40

via FDM får du medlemsskab og DAH bil + cv hjælp for kr. 934 om året

14.07.2010 19:59

Ja, det første år. Og en selvrisiko når du får brug for hjælp.

Men det er da et godt tilbud

14.07.2010 21:04

Ved Postbudenes Auto Forsikring får du DAH for 150 kr. pr. år

18.07.2010 09:02

Ang. Hjælp fra Dansk Autohjælp

efter at være kommet hjem fra vores tur har jeg lige her til morgen sagt vores Abonnemet op ved DAH og FDM med øjblikkelig virkrning som før skrevet ønsker jeg ingen form for medlems skab hos dem jeg klare mig på anden hvis
Lars