Amsterdamområdet

Hans Engell
10.03.2012 10:19

Vi har tænkt os at tage til Amsterdam til sommer ("børn" 16 år+ 8 år). Er Haag et besøg værd? eller skal vi vælge et andet område/by i "nærheden" af Amsterdam. Pladsen skal ligge tæt på off. transport til Amsterdam/Haag. Pladsen skal indeholde en god pool og gerne noget "naturligt" vand, og ikke af de helt store pladser.
Er der forslag til en god plads og evt. 1-2 endagsture til Amsterdam.

Hans

Du skal være logget ind, før du kan kommentere

Antal anmeldelser: 4

10.03.2012 11:14

Amsterdam

Hej Hans

Den Haag er bestemt et besøg værd, den gamle bydel, med smalle gågader og gyder er spændende at besøge, og der er flere indkøbscentre derinde. VI har været der et par gange, og kunne tænke os at komme igen.
Hvis I tager til Amsterdam bør I tage en af de mange rundtursbåde og se byen fra vandfronten, ellers er det hyggeligt at spadserer rundt i byen, og for jeres børn er jeg sikker på at Amsterdam Dungeons ville være et spændende sted at besøge.
Nu skriver I at pladsen ikke må være for stor, men jeg vover alligevel pelsen, og bliver jeres børns bedste ven, og linker lige til denne her plads, hvor vi har været nogle gange, du skal nok ikke vise linket til dem, hvis I ikke overvejer den ;-))))

www.duinrell.nl

Med venlig hilsen

Bo

Winnie Sepstrup
10.03.2012 12:22

Duinrell

har vi også været på og vores børn ELSKEDE det. Vi har også været på en anden plads i Holland med samme koncept. Det er billige ferier:-) Vi var også i Amsterdam. Det er nemt fra Duinrell. Og pladsen ligger 4 km fra en meget bred, vesterhavsagtig strand.
Mvh Winnie

Kurt B. Andersen
10.03.2012 21:53

Den Haag

I byen er der bl.a.
http://www.denhaag.nl/en/residents/to/Outdoor-markets-1.htm
Et meget stort marked, hvor man kan parkere lige under markedet.
Som de øvrige kan jeg heller ikke undlade at anbefale Duinrell. Noget større end det i efterlyser, men for børn i den alder, fåes det ikke bedre. Vil man lidt væk fra gøglet kan man lægge sig ude på naturpladserne i skoven i et område, som er 2-300 m fra selve pladsen. Der boede vi under vores ophold, men der er også dejligt inde på selve pladsen.
Regnvejr? Jamen så bruger man jo bare det store indendørs badeland på pladsen.
Ca. 2 km fra pladsen er der jernbane ( som vi ikke har prøvet), men så vidt jeg kan se, kører den både til Amsterdam og Den Haag. Som Winnie oplyser, er der ca. 4 km til en rigtig god sandstrand ud til Nordsøen. Kunne godt forveksles med en dansk badeby.

10.03.2012 23:20

Jernbanen

Hej igen

Den jernbane Kurt omtaler prøvede vi i sommers da vi var der, kan sige det var første, eneste og sidste gang vi gjorde det.
Vi blev anbefalet at gøre det af receptionen, da de har fået en ny buslinie som kører til Den Haag og tage toget derfra til Amsterdam. Det tog en krig og kostede en krig, vi gav lige omkring 1000 kr. for den "fornøjelse" for 5 personer, hvoraf de 3 var under 18.
De andre gange har vi kørt til en af forstadsstationerne til Amsterdam og holdt på en af de gratis parkeringspladser. det koster ca. en femtedel af det vi kom af med, samtidig med at det er meget hurtigere. Da vi stod i Den Haag, og fik prisen på togturen, var vi også meget tæt på at tage bussen tilbage til Duinrell, og udskyde Amsterdamturen til en anden dag
Kan kun sige at vi kan nikke genkendende til ordsproget "af skade bliver man klog, men sjældent rig"
Men vil anbefale at tage bussen til Den Haag, så man slipper for problemet med at parkere derinde.

Med venlig hilsen

Bo