Altid stor ros til Såby Campingcenter

Camilla Buron
15.06.2012 13:29

Nu så jeg lige at en anden forhandler blev rost, så vil jeg da også være med :-)

Hele vores familie i KBH kører altid den lange vej til Kirke Såby for at få serviceret vores CV´er og det er ikke uden grund.

Da vi for nogle år siden, ved et tilfælde, kom hos Såby Campingcenter må vi sige at vi aldrig nogensinde har oplevet så god service og engagement.

Såby Campingcenter er en mindre forhandler, der vist nok er familieejet og det hele startede med at ingen andre forhandlere kunne montere en serviceklap på vores CV, uden at vores ALDE slanger skulle lægges om - Men det kunne Såby.

Inden en sommerferie ville vores køleskab ikke køle på gas og jeg kørte forbi og den klarede de også og fortalte mig sågar hvordan jeg lige selv kunne klare den næste gang - ingen regning.

De fandt revner i fronten på min mors Bürstner (dem havde hun ikke selv set) og fortalte hun skulle kontakte Bürstner og det blev udbedret uden omkostning

Forskellen, tror jeg, er at de selv ejer deres forretning og ved at service er et must og at det ikke altid kun handler om penge - noget som de størrer kunne lære af.

Hos Såby er det Jørgen man møder på værkstedet og i butikken, samt hans kone og datter.

Prøv selv den gode service: www.saaby-campingcenter.dk

Hilsen

Camilla