Alternativ dobbeltbund (vinteroptimering)

Doris Börger
24.06.2011 12:56

I stedet for at konstruerer en dobbeltbund af lister og træ i magasinerne. Kan det anbefales at anskaffe nogle opbevaringsbokse af plastik.
I bunden af disse kan du montere trælister, der løfter kasserne fra gulvet. På visse typer af bokse kan de eksisterende 'hjulophæng' dog anvendes som afstandsstykker (fjern selve hjulet!)
Opbevaringskasserne fås i mange forskellige størrelser, så der er god mulighed for at finde nogle der passer til din vogn og dine eksakte behov.
Løsningen har samtidigt flere fordele:
- Nemt at tømme vognen mellem turene
- Letter rengøring i magasinerne
- Beskytter indholdet bedre mod fugt snavs mv.
- Bedre luftfordeling op langs campingvognens sider
- Vejer mindre en træ
vh Allan

Du skal være logget ind, før du kan kommentere

Antal anmeldelser: 3

Erik Nielsen
24.06.2011 17:53

Det var da en fremragende ide

Med venlig campinghilsen
Erik Nielsen - www.campingvogn-forum.dk

25.06.2011 00:22

Rigtig god idé

Jeg har selv kørt rundt med sådanne bokse hvor hjulene var fjernet (for at boksen ikke skulle trille). Halvdelen af 'hjulophængene' er nu brækket af i den daglige rumlen rundt. De er ikke beregnet på anvendelse uden hjul, så måske skulle du i stedet erstatte hjulene med en gummiklods eller lignende.

Doris Börger
25.06.2011 13:02

Alternativ dobbeltbund

Jeg har efter lidt research fundet nogle opbevaringsbokse (Harald Nyborg) som passer perfekt ned i magasinerne (både højde, bredde og længde, de kan således ikke rutsje rundt i magasinet. Endvidere er der nogle solide ben på(halvrunde), hvor stabiliteten ikke svækkes når hjulene fjernes.
Men ellers er det jo bare at skrue lister eller gummidupper på.