Aldrig mere rejsechecks !

30.05.2006 10:17

Købte rejsechecks fordelagtigt i DK. 7.37 for Euro. Tog til Frankrig, og gik i seks forskellige banker, men nej, &quote;man havde ikke kontanter&quote;. Gik på posthuset, fik her indløst til en kurs på 7.57, altså et større tab, + gebyret.
Seks banker: Jeg var i sommertøjet, shorts og en pæn ren blå undertrøje, så det var måske årsagen til nægtelsen. Lagde mit pas frem ved udbetalingsstedet - det var måske derfor den enlige ekspedient, med pengeboksen åben, ville ekspedere mig, - og så smilede jeg også !

Du skal være logget ind, før du kan kommentere

Antal anmeldelser: 6

30.05.2006 12:19

Få et Visa kreditkort her www.kash.dk det er gratis at erhverve og bruge og modtages over hele verden.

01.06.2006 21:00

VISA er ikke et kreditkort, men et debit kort hvor transaktionen bliver trukket på din konto med det samme (ligesom Dankortet).

Et VISA kort er ikke gratis, det koster kr. 150,00 om året i alle pengeinstituter. Ellers ja, et godt kort det kan benyttes over det meste af verden.

Eurocard/Mastercard er et kreditkort, og det kan også benyttes over det meste af verden, og er det mest almindelige og benyttet kreditkort i verden.

mvh
Peter

01.06.2006 23:50

Få et Visa dankort, det bruger vi altid når vi er afsted og har aldrig haft problemer med at hæve kontanter.

Til Peter. Vi har Amagerbanken og der koster det ikke noget at have et Visa/Dan kort. Det eneste man skal være opmærksom på, det koster 35,- i gebyr, hvis du hæver fra en automat i udlandet, ellers gebyrfrit ved brug i butikker mm.

Hilsen

Flemming

02.06.2006 01:16

Ja det er sørme billigt at bruge det nævnte kashcard Visa.
Kopieret fra deres side

Rente**: 1,15% pr. måned, 13,8% p.a. (årlig nominel rente 14,71%)

Gebyr ved kontanthævning, indland: 2%, min. 60 kr.

Gebyr ved kontanthævning, udland: 2%, min. 60 kr.

Jeg giver når jeg hæver 30kr i gebyr pr gang, og da der er loft på kontanthævning pr døgn 2000kr på Visa så er 2% 40kr altså betaler jeg kun det halve af kash.

Det billigste visakort der fås er vist i skandiabanken hvor hævninger i udlandet er gebyrfri.
www.skandiabanken.dk

MVH
Jens

02.06.2006 12:27

Til Peter W. et Visa kort fra www.kash.dk er et kreditkort ligesom Mastercard. Samme kredittid og uden renter. Det koster intet at erhverve og intet at bruge. Læs på www.kash.dk inden du udtaler dig.

Til Jens Jørgensen. Den rente du oplyser gælder kun hvis man ikke hver måned betaler den fulde saldo. Hvis man hver måned betaler den fulde saldo er kortet rentefrit. Iøvrigt er jeg enig med dig i at Skandiabanken er billigste alternativ, men det er jo ikke sikkert man vil skifte pengeinstitut.

02.06.2006 20:08

Du har ret Michael Nielsen, nu kan man få VISA kort både som kredit og debit kort i DK.

Www.kash.dk er udsteder af et VISA kreditkort og Pengeinstituterne udstedere af VISA debitkort som ligger på dankortet, her kan VISA delen så dog kun benyttes i udlandet, i DK er det dankort delen der benyttes.

Men husk lige på at det er IkanoFinans der ligger bag www.kash.dk og de har, så vidt jeg ved, aldrig været særlig billige at lave forretning hos.

Det er jo kun gratis at benytte, såfremt du betaler din regning fuldt ud ved hver fakturering. Du bliver så pålagt kr. 20,00 pr. opkrævning via BetalingsService som ellers er gratis for debitor... = 240,00 pr. år....det synes jeg bestemt ikke er billigt.

Og rigtig, som Jens Jørgensen skriver, er det dyrt kr. 30,00 hvis man hæver kontanter med VISA delen i udlandet. Alm forbrug i forretninger i udlandet med VISA delen koster ikke ekstra.

Min egen erfaring siger mig, altid have MINDST 2 forskellige betalingskort, når man er i udlandet, så skulle man være godt dækket ind.

Man er altid sikker hvis man har et Eurocard/Mastercard og et VISA kort med sig på ferien.

God ferie til alle.

mvh
Peter