ændring i præsentation af indlæg

26.09.2007 21:59

genfremsendelse af indlæg under den rigtige kategori.

Nu er jeg som mange andre i forum plaget af &quote;uvedkommende trætterier&quote; mellem en lille håndfuld brugere tillige med &quote;mærkelige&quote; lange irrelevante indlæg. Så var det jeg tænkte - nu hvor der ikke er moderator på - at man måske kunne lette generne ved at &quote;vende&quote; indlæg under de forskellige emner, således at de nyeste kom først - øverst.
Fordel: du klikker op på emnet/indlægget - ser at nyeste indlæg er fra Knud D./Helge A/Sven P/ Kim/Bjarne/Bent (tilfældigt valgte navne) - vurderer uinteressant i relation til dig - lukker indlægget.
Videre til givende indlæg i relation til din interesse/hobby.
Du sparer at scrolle i bund og måske læse hist og pist af uvedkommende indlæg for at konstatere samme.

Jeg tror virkeligt det vil lette og spare tid for seriøre brugere.

Det er også et hint til DCU

Du skal være logget ind, før du kan kommentere

Antal anmeldelser: 2

26.09.2007 22:16

Nu ved jeg ikke om jeg er bland dine udvalgte - men det er jeg nok.
Mit navn er svenD, Poulsen og ikke SveN Poulsen.:-))
Det ændre ikke ved mine indlæg, men jeg vil da her ærligt indrømme, at Helge/Kim mm giver mig &quote;røde knopper&quote;, og det vil aldrig ændre sig, for der findes da ikke indlæg, der er længere væk fra emnerne, end dem han leverer, - altid nedvurdering af andre menneskers meninger, og han kalder andre for klynkere.
Især hvis man/vi ikke er enige i hans betrgtninger af tingene.
Jeg fatter ikke, at han gider, men én lille ros skal han sku have: Han er vedholdende, omend det er under forskellige navne.
Og jeg lover dig én ting Bent: Jeg fortsætter lige så længe som HELGE/KIM/VERNER/VEN/BO BØRGESEN/BB, og jeg er sikker på at mange andre har det ligeså.
Mvh
Svend

26.09.2007 22:16

Godt forslag, men nu er her jo ingen seriøse brugere