1.gang i autocamper

04.10.2004 14:01

Hej AutoCampister..

Gode råd om 1. gangsferie med autocamper lejet i tyskland. Vi vil meget gerne til Harzen området, middelalderbyer m.m.og evt. navne på campingpladser.
V.h.
Tommy

Du skal være logget ind, før du kan kommentere

Antal anmeldelser: 2

06.10.2004 10:29

Det bliver nok ikke første gang i tager på tur i en autocamper. Det er stærkt vanedannende.
Med hensyn til Harzen, så var vi selv på autocampertur dertil i 2002 og I kan finde en beskrivelse af turen på vores hjemmeside, der har adressen www.geocities.com. Efter .com skriver i /f_stagis, så kommer I ind på vores side. Grunden til at jeg deler henmvisningen op i to er, at når jeg skriver den ud i ét, så smider den det sidste væk. Når I så er inde på siden, går I videre til &quote;Camping&quote;, så til &quote;Vore ture&quote; og her finder i &quote;Harzen&quote;.
Når I så har været afsted, så skal I jo nok til at kigge jer om efter en god brugt vogn, og dernæst skal i Mmelde jer ind i &quote;De frie Autocampere&quote;, der er en web-baseret klub med masser af gode råd.

Hilsener Flemming

06.10.2004 16:30

Det er et utroligt flot campingområde i har valgt til jeres debut på campingfronten.
Der er et utal af oplevelser at gøre der, det er bare om at komme afsted.
Et godt tip kunne være at udforske det tidligere østområde. Mange flotte gamle byer, der kan nævnes Vernigerode som et besøg værd, men prøv selv når i kommer derned. Af campingpladser som førstegangs Harz-farere, kunne en plads som Harz-camp Gøttingrode, ved Bad Harzburg, måske være en mulighed.
Den er nem at komme til og kendes af mange danske campister. Herfra kan tilrettelægges dagsture. Jeg tror ikke der kan siges noget negativt om denne disposition. Den ligger dog i den tidligere vest del af området.
I få garanteret en fin tur med mange gode oplevelser.
Mvh
Alex