Pladser omkring Kiel

04.01.2013 13:20

Allerførst et godt nytår til alle. Dernæst vil jeg spørge, om der er nogen som kender til nogle gode og rene pladser omkring Kiel ? Vi har aldrig før været i det område , og vil derfor gerne høre om andres erfaringer mht pladserne.

Du skal være logget ind, før du kan kommentere

Antal anmeldelser: 5

Allan Thomsen
04.01.2013 22:37

Camping Triangel

Vi var et smut på camping Triangel lige ved siden af Weisenhauser Strand ferieparken, og den er fin. Der er dog ca. 40-50km til Kiel

http://www.campingplatz-triangel.de/cms/2007dansk/

Samtidig har de en rabataftale med vandlandet på Weisenhasuer Strand (ikke voldsom rabat men dog lidt)

Pladsen er fin og ren, lige ned til stranden (så tæt som man kan komme for diget) mange tyske fastliggere med havenisser og det hele :-), flinkt personale, supermarked og restaurent.

Der er en god legeplads på Weisenauser strand som man kan gå ind til (om man må..... aner det ikke, men vi spurgte ikke)

Men vi kunne godt tage den igen en anden gang.

Walter Schreyer
05.01.2013 09:03

Camp Lanker See

Vi har for nogle år siden været på Camp Lanker See, en DCU samarbejdsplads i byen Preetz, ca. 15 km fra Kiel. Pladsen var ok men jeg ved ikke hvordan den er nu. Det må dog fremgå af DCUs oversigt over samabejdspladser. Lidt længere fra Kiel, men dog indenfor 25 km. afstand er et utroligt kønt område, Holsteinische Schweiz. Her kan anbefales byen Plön ved Grosser Plöner See. Der ligger CPer for enhver smag. Vejen til Kiel er nem og hurtig at køre.

Vh

Walter

Bendt K. S. Bendtsen
05.01.2013 15:02

Pladser omkring Kiel

Hej Jane.
Selv om det er lidt fra Kiel, kan vi som Walter Schreyer nævner, anbefale at tage til Plön. Vi har flere gange ligget på Camp. Spitzenort, som ligger ved Gross Plöner See.
Pladsen er med gode sanitære forhold, og personalet er meget venlige, og man kan cykle eller gå ind til Plön.
Der er rig mulighed for at udforske området Holsteinische Schwiiz, og der er jo ikke længere til Kiel, end det er hurtigt at komme dertil. Ligeledes er Lübech inden for rækkevidde, hvis man gider køre et stykke.
mvh. Bendt

Henrik Knudsen
05.01.2013 17:12

Campingplads nær Kiel

Hvad med at prøve Camping Augstfelde ved Fierensee nær Pløn .Det er en Campingcheck plads Dejlig natur ved søen Kaniner overalt.Der er intet tivoli.

Niels Lodberg Pedersen
06.01.2013 09:50

Camp Seeblick

Som ligger ved Dersau, direkte ned til Plöner See. Vi var der i august 2012, og det er en plads, som vi virkelig kan anbefale, og prisen er meget rimelig - 17 Euro / dag for 2 personer. Det er en rolig plads, med flotte sanitære forhold, og campingmutter er også utrolig flink.
God fornøjelse
Niels