Gode råd til "nye campister"?

04.01.2001 18:26

Vi er så godt som &quote;jomfruelige&quote; ud i campinglivets glæder, idet vi i år 2000 anskaffede en CampLet og var hhv. 4 dage i Danmark samt 14 i Frankrig. I 2001 skal sommerferien være ekstra lang, og turen bl.a. gå til Sydspanien.
Vi regner med at være 4 uger i Sydspanien i juni og ca. 2 uger i nordspanien, men da vi har 3 børn i alderen 3-8 er vi ikke så vilde med at skulle bruge lang tid på at lede efter en plads, når vi er dernede.
På den anden side har vi jo heller ikke lyst til at reservere 4 uger på en plads, vi ikke har et ordentligt kendskab til.

Kan nogen give os et bud på, hvor vigtigt det er med forudgående reservation? (eksempelvis &quote;mange pladser er altid 100% belagt hele sommeren&quote;)

Vi har fundet det nemt at finde oplysninger om nordspanien, bl.a. via diverse &quote;kør-selv-bereauer&quote;, mens det kniber i sydspanien. Vi kan jo læse, men s vidt muligt foretrækker vi billedemateriale, da ganske få billeder kan sige rigtig meget.
Eksempelvis synes vi at campingpladser med eget site på Nettet er svære at finde, mens grundoplysningerne er nemme nok i diverse søgemaskiner (eks. www.vayacamping.net).

Så hvordan skaffer man sig gode oplysninger om campingpladserne på forhånd?

pft. JMC