Frankrig med CV, men England uden CV

10.02.2015 10:58

Hallo Medcampister.
Vi vil gerne til Frankrig og England til sommer, men pga. venstrekørsel og færgepris, vil vi helst efterlade campingvognen i Frankrig.
Er der nogen der kender en campingplads/opbevaringsplads hvor vi kan have vores campingvogn stående, sikkert og billigt?
Mvh.
Berklingo

Du skal være logget ind, før du kan kommentere

Antal anmeldelser: 3

11.02.2015 13:14

Garage mort

Kender et til to steder steder Provence, men det er jo nok din mening at du nemt kan hente den igen når du har været i England
Derfor foreslår jeg du finder nogle campingpladser der og spørger dig frem.
Sædvanligvis er mange af disse "Garage morte) kun mulig hvis man har benyttet, og igen vil benytte pladsen til yderligere (lange ) ophold.

Englænderne er ivrige tilhængere af Garage mort og vender tilbage år efter år

Dagrunn Meling Hansen
11.02.2015 16:32

England

Det koster vel også at lade vognen stå på en plads, mens I besøger England.
Venstrekørsel i England er ikke noget problem. Hvis du bare sørger for at den trækkende bil kører i venstre side, så følger campingvognen med - også i venstre side :-)
England er et vidunderligt land at campere i og jeg synes I skulle prøve det.

Vh. Tommy Hansen
www.dtcamping.dk

Jens Gert Jensen
14.02.2015 19:40

England

Ingen problemer med at køre venstre kørsel, und jer selv at cv med til England. Jeg troede at det ville blive mit liv mareridt, men efter få dage kørte jeg selv rundt. Problemet kan opstå når I kommer tibage til fastlandet, så glemmer man lige højrekørsel. Jeg vil anbefale at I bestiller billetter fra Hook Van Holland , en retur billet er meget billiger derfra. Håber I får en fantastisk sommerferie .

Mvh. Jytte