Frankrig - Campingplads Pierre de Coubertin i Ribeauville

01.05.2011 17:14

Hvor går turen 2011 hen ? P.t. vides dette ikke, men vi er faldet over denne plads. Da vi aldrig har camperet i Frankrig ville vi høre om der er nogle campister der kan knytte et par kommentarer til dette område Alsace og måske campingpladsen - muligvis kan du anbefale en anden og måske bedre plads, herunder gode råd mv. Vi afventer :-)

Fam. Michael

Du skal være logget ind, før du kan kommentere

Antal anmeldelser: 8

01.05.2011 17:36

God plads

Du er "faldet" over en rigtig dejlig plads kun nogle få minutters gang fra Ribeauvillés gamle bydel. Der tales dansk i receptionen, der er gratis wifi og 16amp strøm. Og de 16 amp er ikke en skrivefejl. Og så er den billig. Lige ved siden af ligger den kommunale svømmehal. Alt er pænt rent og i orden.
Der er så også lige den lille specielle ting ved denne plads, at hver dag omkring spisetid, middag og aften, kommer storkene flyvende over pladsen, og udser sig de steder hvor man sidder og spiser. Så slår de sig ned og forventer at blive fodret. Det er en ret speciel oplevelse, og mange af dem spiser af hånden - især hvis der står fisk på menuen. Det går først rigtig op for en hvor lang og spids sådan et storkenæb er når den har snuppet en stump fisk fra din fingre.
Området er ellers utrolig dejlig, med masser af muligheder for cykel - og vandreture. Alsace er spækket med små hyggelige byer, hvoraf vi i hvertfald synes rigtig godt om Ribeauvillé.

Kaj Olesen
01.05.2011 19:24

Ta' bare afsted

Vi var på pladsen sidste år og kan kun anbefale den. Pænt, rent og venlige folk. Snyd ikke jer selv for en tur til Strassbourg. I receptionen på campingpladsen giver de nøjagtige anvisninger på, hvor du sætter din bil og hvilken tram, du derpå tager ind til byen. Katedralen er en oplevelse og sejlturen på L'ill, der går ud omkring Parlamentet, må man heller ikke springe over.
Besøg måske Hapziger i Gertviller, hvor du kan købe dejlig Alsacevin direkte på vingården.
Ja glæd jer til Alsace.
Venlig hilsen Inge Marie

01.05.2011 19:40

Super idé

Hej Dennis . .
At lade jeres første udenlandstur gå til Alsace kunne ikke være et bedre valg - der er ganske enkelt dejligt i hele det område - og rigtig meget smukt og spændende at opleve.

Du kan se en masse - både fra området - og fra pladsen .
www.skyttens-camping.dk

Husk en spand med marinerede Sild - det elsker Storkene på pladse :-))
Det kan du også se på billederne på hjemmesiden . .

Håber I tager afsted - I vil helt sikkert ikke fortryde det..

Venligst "Skytterne"

01.05.2011 21:16

God plads

Vi har også været på pladsen flere gange, godt nok er det nogle år siden.

Det var en fin plads med styr på tingene.

Parcellerne er ikke kæmpestore, så hvis I kommer med en stor CV, er der ikke så mange pladser at vælge i mellem.

Alsace er et dejligt område med mange udflugtsmuligheder og ikke mindst mange steder, man kan smage deres gode vine. Området er især kendt for sine hvidvine.

Vejret kan være meget omskifteligt, også på grund af de nærliggende bjerge. Det kan veksle mellem meget varmt og meget vådt og selvfølgelig også noget der i mellem.

God tur.

Per Servé
01.05.2011 21:44

Eguisheim

Hej Dennis

I kunne også vælge Camping des Trois Châteaux i Eguisheim - jeg har beskrevet pladsen på denne side: http://www.campinginfo.nu/eguisheimcampingplads.html

I kan endvidere se vurderinger, kommentarer og billeder fra Camping des Trois Châteaux på denne side: http://da.camping.info/frankrig/alsace/camping-des-trois-ch%c3%a2teaux-3748

Det samme kan du for Camping municipal Pierre De Coubertin på denne side: http://da.camping.info/frankrig/alsace/camping-municipal-pierre-de-coube...

Med venlig hilsen
Per Servé
Links til rejsebeskrivelser - med søgefunktion: http://www.campinginfo.nu/rejsebeskrivelser.html

Finn Valsted
02.05.2011 11:27

Campingplads Pierre de Coubertin

Vi kom hjem for 2 dage siden, efter at have opholdt os på denne campingplads i 10 dage, hvor vi i hele perioden var så heldige, at havde det dejligste sommervejr ,med temperaturer helt op til 28 grader. Vi er godt tilfredse med pladsen, og som ikke fransktalende, at have en meget kompetent dansktalende kvindelig lejrchef, der er meget hjælpsom.
Vi er et par i slutningen af 50érne, og sætter derfor pris på lidt fred og ro, og pladsen var meget rolig i vores periode (påsken) vel nok fordi der ikke var ret mange børn. (Legepladsen byder heller ikke på de store legeoplevelser for børn).
Vi havde ingen problemer med at finde en plads på ca. 100 kvm. så der var god plads til både vogn (7,50 m) solsejl, bil og 2 cykler, ligesom der både var sol-og skyggepladser at vælge mellem.
Bad og toiletforhold er holdt i orden og der er rengøring 2 gange dagligt.
At prisen så er holdt på 15,50 euro pr. døgn, incl. 2 pers.- campingvogn - bil - 16 amp. strøm, helt uden ekstraudgifter til f.eks. varmt vand, bad, miljøafgifter mv. gør det ekstra attraktivt.
Der er hver dag underholdning af storkene, der meget interesseret følger med i, hvad der måtte være lagt på grillen, og hvad "dagens ret" ellers byder på. *G*
Der er 10 min magelig cykeltur ind til Ribeauville, der har alle de velkendte turistfælder, men placeret i meget flotte middelalderlige bygninger, så husk endelig fotoapparatet.
Vi synes Ribeauville er beliggende næsten i centrum, med muligheder for udflugter både mod syd og nord til nabobyerne, der alle er et besøg værd, og beliggende inden for ganske få km., som perler på en snor.
Selv om vi ikke har kendskab til andre campingpladser i området, så kan vi bestemt anbefale denne.
Om prisen ændrer sig i højsæsonen til sommer, og om i måske skal reservere plads, ved jeg ikke.
Uanset hvad i vælger, så ønsker vi jer en rigtig god og oplevelsesrig tur.
Hilsen Finn.

04.05.2011 19:44

Tak for Jeres besvarelser

Jeg vil rette en tak til jer, som har brugt Jeres tid til at berette om pladsen. Vil vil sige, at det lyder alt sannem meget positivt og vender tilbage når pladsen er besøgt.
Tak herfra.

04.05.2011 19:48

Tak for Jeres besvarelse.

Vi vil sige mange tak for jeres positive besvarelser. Det lyder alt sammen meget godt og vi vil vende tilbage med en beretning, når vi har besøgt pladsen.