Camping Weisser Brunnen

13.02.2014 13:31

Hejsa.
Vi er to hold der påtænker at tage på Påsketur til Tyskland, nærmere sagt Camping Weisser Brunnen,, er der nogen jer herinde der kender den og kan fortælle lidt om pladsen, både plusser og minusser.

Mvh Inge

Du skal være logget ind, før du kan kommentere

Antal anmeldelser: 6

Laurits Christiansen
13.02.2014 17:55

Hej

Vi var der i 2011.pladsen og beliggenheden ned til lille sø var ok
men vi kommer ikke tilbage .campingmutter var for skrap.der lå 3 tyske familier ved siden af os.de larmede utoligt meget til langt ud på aftenen.da vi påpegede det fik vi at vide VI KUNNE FÅ EN ANDEN PLADS.4 min til bad for 1 euro.tælleren sad uden for badekabinen og gik igang med det samme man kom mønten i.

Mvh Laurits

Laurits Christiansen
13.02.2014 18:30

Hej

Vi var der i 2011pladsen og beliggenhed ok men vi kommer ikke igen,campingmutter meget skrap,der lå 3 tyske famlier ved siden af os ,de larmede utrolig meget og til langt ud på aftenen,da vi påpegede det fik vi den besked at VI KUNNE FÅ EN ANDEN PLADS.
Tælleren til bad sad udenfor badekabinen og gik igang med det samme man kom mønten i [ 4 min for 1 euro]
En super plads i nærheden er KluthseeCamp Seeblick ,ligger i Bad Segeberg,meget venlig personale ,super baderum med gratis vand,har været der flere gange og kommer gerne igen.

Mvh Laurits

Benny Hauge Jakobsen
24.01.2015 11:00

Overnatning

Hej
Vi var på pladsen sidste år - en overnatning på vej hjem sydfra.
Vi boede på campingcheque - fik ved ankomsten at vide (fra en meget kontant campingmutter) at vi skulle betale 1€ ekstra fordi de havde 16 amp. i kontakterne på pladsen.
Jeg forsøgte mig med at vi slet ikke havde brug for 16 amp. fordi vores system er indrettet på de Italienske pladser der kun har 4 amp.
De 16 amp. var ikke til diskussion.
Pladsen er egentlig OK, ligger ned til en sø (som så mange tyske pladser) . Baderum Ok , der var lige det med mønt indkast til bruserne, men ellers alt OK.
MVH BJ.

Winnie Sepstrup
24.01.2015 16:57

Hej Inge

Vil bare lige sige, at vi også kan anbefale Klüthsee. Vi var der i sommer. Virkelig dejlig plads. Og man kan cykle ind til Bad Segeberg langs søen.....

24.01.2015 18:58

Weisser Brunnen.

Til Benny Hauge Jacobsen og Winnie Sepstrup, tak for jeres svar..

Men jeg må indrømme at det ikke bliver aktuelst at bruge dem,, da mit indlæg som I begge har svaret på i dag, er knap et år gammelt.. ;)

Vi kom på Weisser Brunnen i vores Påskeferie,, pladsen som sådan var sådan set god nok, en hold da op campingmutter var en skrap madamme,, hende skulle man holde sig gode venner med, uha.. ;)

I år har vores venner valgt at tage en forårssæson, så Påskeferien for vores vedkommende er slet ikke planlagt endnu, men går dog nok en tur ned i det Tyske..

Hilsen Inge

Winnie Sepstrup
24.01.2015 22:16

Hi hi, Inge

Jeg havde slet ikke set datoen ;-) Hvis i vil til det nordtyske, kan jeg på det varmeste anbefale Plön. Det er så smukt et område. Vi var der sidste år i påskeferien.