Totalskade

07.10.2015 21:33

Er det normalt at man skal aflevere sit fortelt ved en totalskade på campingvognen?
Jeg føler mig lokket til at aflevere vores fortelt til Topsikring, taksatoren var meget interesseret i teltet og jeg har siden erfaret at vogn og telt bliver solgt på aktion.
Jeg mener ikke teltet har noget med skaden på vognen at gøre.
Er det normalt i alle selskaber?

Du skal være logget ind, før du kan kommentere

Antal anmeldelser: 2

Kurt B. Andersen
07.10.2015 23:44

Opgørelse

Der må vel være lavet en opgørelse i forbindelse med at vognen er blevet takseret, hvoraf det fremgår, hvad der er skadet, og hvad der betales for.
Selvfølgelig vil selskabet forsøge at redde, hvad de kan, og hvis teltet er inkluderet i erstatningen, skal det selvfølgelig følge med.
Modsat vil de typisk også være interesseret i, hvad skadelidte evt. vil give for at beholde det, så de evt. kan redde lidt der, eller de forsøger at videresælge til anden side.

Svend Erik Poulsen
08.10.2015 08:54

Totalskade

Vi har også fået en vogn totalskadet, hvor teltet indgik i beregningen af prisen, og det var jeg da godt tilfreds med. Det var jo ikke sikkert vi ville have en ny vogn med samme a-mål - hvilket det så alligevel blev til. Men jeg tror ikke jeg kunne have fået et nyt telt mod på samme gode vilkår, som jeg fik på denne måde. Og jeg må sige, vi var 100 % tilfredse med både forsikringsselskab samt forhandler, det gælder både for vognen og for det løsøre, som vores indbo skulle dække - derfor ingen klager over forsikring herfra.