Ny autocamperplads/Løgumkloster

Steen Æbeløe
24.11.2015 19:13

Efter 2 års forarbejde har Løgumkloster Handels og Håndværkerforeningen fået godkendt og bevilget penge til etablering af en autocamperplads centralt i byen.
Der vil blive etableret vand og tømningsfaciliteter.

Arbejdet vil blive sat igang snarest, så den burde nok kunne være færdig ved sæsonstart

Du skal være logget ind, før du kan kommentere

Antal anmeldelser: 6

Renate Hovald
24.11.2015 20:53

Super

Ros til Løgumkloster.

Jan Pedersen
24.11.2015 22:18

Autocamper

Tillykke til Løgumkloster og Autocamper folket, men kan ikke forstå i kalder jer uafhængig når der skal være alle de pladser til jer, har selv en alm. campingvogn med masser af vand og solceller og skal også bare have tømt vand engang imellem

27.11.2015 09:00

Pladser

Jan Pedersen

Selv om vi kalder os uafhængige, så er vi jo afhængige af at der er steder hvor vi lovligt kan parkere bilen hvis vi vil ind og se en by - f.eks. Løgumkloster (kan varmt anbefale kirken) eller hvis øjenlågene bliver for tunge så har selv vi brug for lidt søvn.
Tømning af gråvand og toilet skulle jo også helst foregå forsvarligt. Og hvis du lægger mærke til det, så er det de færreste AC folk der forlanger at der er strøm.

Robert Møller Nørby
27.11.2015 15:45

Løgumkloster

Kære Renate og andre interesserede
Som Poul Erik P skriver, så er vores flotte Klosterkirke bestemt et besøg værd. Er netop restaureret indvendigt og orglet er udvidet til over dobbelt effekt. Der er også andet at se i området og byen. Der er Nordens største Klokkespil - Kong Frederik den 9. s samt det lille Museum "Holmen" med skiftende kunstudstillinger. Vandreturen kan foretages på arfmærkede ruter i Sparekasseskoven og langs Bredeå. "Urskoven" Draved skov ligger kun 6 km. syd for byen og fra Vestslesvigs højeste punkt Vongshøj på hele 62 m er der fra tårnet en fantastisk udsigt over det flade land mod vest - ja helt til Rømø og Sild. Et særkende for byen er også den store grønne markedsplads midt i byen. Hvert år først i august holdes her og på Slorsengen 3 dages hestemarked m.m .
I Bredebro 8 km. mod vest ligger verdens største ECCO skobutik med gode tilbud, så der er nok at se på i byen og omegnen. Velkommen.

Knud Hansen
27.11.2015 16:25

Autocamperplads

Jeg synes Løgumkloster skulle anlægge den plads på byens torv så får de lokale jo også noget at se på :-I

Steen Æbeløe
27.11.2015 20:11

Nej, Nej og atter nej

Selvfølgelig skal vores flotte markedplads ikke laves om til camperplads.

For det første vil det være synd for alle vores flotte krokusser der blomster hvert forår.

For det andet bruges pladsen til aktiviteter i løbet af året, som f.eks markedsdage, det store Englænder-træf 2.weekend i juni hvor der kommer ca 160 engelske veteranbiler fra hele landet, knallertudstilling med PUCH Maxi, sammen med Harley Davidsonklubben, Fergu og Son der kommer med deres gamle grå og lidt nyere, røde modeller, for ikke at tale om det store Kloster-Mærken i august.

Men kan oplyse at camperpladsen kommer til at ligge lige ved siden af markedspladsen, vel sådan ca et ½ 100m fra pladsen, så det bliver en absolut bynær plads.